🔥İndirim Erazer Deputy P60 -> RTX 4070 - Core i7 12650H - 16 GB 1 TB -> 42749TL

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,751

Alınacak sorunu daha az olan laptopların sıcaklığı bu bütçelerde yüksek seyredecektir. Termal performansı iyi olan laptopların sorunları bulunuyor. Maksat, RTX 4070 GPU bulunması, ekranı da fiyatına göre kaliteli.

GPU'nun gücü 100 W. %99 sRGB ekrana sahip. Pil süresi bakımından geri planda. Malzeme kalitesi, termal performansı ortalama/idare eder şeklinde.

Son düzenleme:
Güzel fiyat ama marka biraz düşündürücü. Türkiye de yeni sanırım ilk defa duyuyorum adını.

erazer lenovo'nun altinda ki alman bir uretici. 3 sene garanti vermisler urune. satici da hepsiburada zaten. bu fiyata bu cihaz suan bedava. 50 serisi laptoplar ileriye donuk bir soru isareti olur burada tabi. ancak bence ihtiyaci olanlar alabilir. tasit avantaji da var.

bu senenin basinda turkiye pazarina girmisler. lenovo urunlerinde de 3 sene bir garanti sunuluyor. servisleri ile alakali bir bilgi sahibi olan varmi? lenovo ile ayni servis mi acaba?

ramler ddr4 sanirim bu arada :). alicak olanlar buna da dikkat etmeli.

Son düzenleme:
erazer lenovo'nun altinda ki alman bir uretici. 3 sene garanti vermisler urune. satici da hepsiburada zaten. bu fiyata bu cihaz suan bedava. 50 serisi laptoplar ileriye donuk bir soru isareti olur burada tabi. ancak bence ihtiyaci olanlar alabilir. tasit avantaji da var.

bu senenin basinda turkiye pazarina girmisler. lenovo urunlerinde de 3 sene bir garanti sunuluyor. servisleri ile alakali bir bilgi sahibi olan varmi? lenovo ile ayni servis mi acaba?

ramler ddr4 sanirim bu arada :). alicak olanlar buna da dikkat etmeli.
Üstadım bildiğim kadarıyla Lenovo nun değil Medion markası.

İlk başlarda aynı Monster Tulpar serisi gibi Medion Erazer diye oyun laptopu çıkarıyorlardı. Şimdi direk Erazer diye çıkarıyorlar. Tulpar ın Monster dan ayrılıp Tulpar diye çıkması gibi düşünebiliriz.

Üstadım bildiğim kadarıyla Lenovo nun değil Medion markası.

İlk başlarda aynı Monster Tulpar serisi gibi Medion Erazer diye oyun laptopu çıkarıyorlardı. Şimdi direk Erazer diye çıkarıyorlar. Tulpar ın Monster dan ayrılıp Tulpar diye çıkması gibi düşünebiliriz.
medion'un sahibi lenovo olmasi lazim. ben chatgpt'nin yalancisiyim :)

özellikler iyide kötü kasa laptop bir süre sonra çöp gibi oluyor aşırı ısınma sorunları vs. ona göre alın (bu laptoptan bahsetmiyorum kasasının nasıl olduğunun bilmiyorum)

İncelemesini izledim işlemci oyun oynarken 100 dereceyi görüyor. Kulaklık çıkışı ve mikrofon çıkışını ayırmışlar. Aparat kullanmadan tek çıkışlı kulaklığı bağlayamazsınız. 65 desibeli görüyor gürültü olarak. Şahsen önermiyorum.

Geri