Evde Bulunmayan Bir Cihaz İnternetime Bağlanıyor

Faker

80+
Reaksiyon skoru
12
Herkese merhaba, modem arayüzüne girdiğimde evde bulunmayan bir cihazın internetimize bağlı olduğunu gördüm. Bağlı cihazlardan kaldırdım ama kısa bir süre sonra tekrar geldi. Bağlanmasını kalıcı olarak yasaklamanın bir yolu var mı? (Şifreyi değiştirmek dışında)

Ekler

• Screenshot_20250611_152208_Chrome.webp
    Screenshot_20250611_152208_Chrome.webp
    20.2 KB · Hit: 37
Herkese merhaba, modem arayüzüne girdiğimde evde bulunmayan bir cihazın internetimize bağlı olduğunu gördüm. Bağlı cihazlardan kaldırdım ama kısa bir süre sonra tekrar geldi. Bağlanmasını kalıcı olarak yasaklamanın bir yolu var mı? (Şifreyi değiştirmek dışında)
Hocam değistirin gitsin şifreti kökten çözüm engelleseniz bile o cihazı bi şekilde bağlanabilir heralde

Mac filtrelermesi olabilir ama her gelen misafir vs de bağlanamaz o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her bağlanacak cihazın mac adresini bulup eklemen gerekir, mac filtresini atlamanın bir yolu var mıdır bilmiyorum ama

Hocam değistirin gitsin şifreti kökten çözüm engelleseniz bile o cihazı bi şekilde bağlanabilir heralde
Mecbur kalırsam öyle yapacağım zaten ama başka yolu varsa diye bir sorayım dedim.

Mac filtrelermesi olabilir ama her gelen misafir vs de bağlanamaz o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her bağlanacak cihazın mac adresini bulup eklemen gerekir, mac filtresini atlamanın bir yolu var mıdır bilmiyorum ama
O kadar uğraşmam ya :) Başka yolu yoksa şifre değiştirir geçerim. Yine de teşekkür ederim.

Muhtemelen şifreni paylaştığın bir yakının. Ayarlarda bak, cihaz yasaklama gibi bir seçenek var mı diye.
İyi de evde şuan öyle bir cihaz yok. Yakın bir yerde oturan biri de yok.

Bu devirde interneti olmayan mı var niye böyle işlere giriyorlar anlamıyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,311
Üyeler
183,093
Son üye
latwe
Geri