Ses kalitesi bassları ve son ses seviyesi güzel malzeme kalitesi berbat her yer plastik yazılımda RGB desteği yok her türlü rainbow kullanmak zorundasın çok terletiyor ben daha iyi bir marka almanı öneririmmerhaba gamepower kyruse almayı düşünüyorum sizce nasıl
Ben havit h2002p aldim herkes cok guzel diyor bi inceleme videolarina bak yarin falan gelir benim kargo bu konuya deneyimlerimi yazarimmerhaba gamepower kyruse almayı düşünüyorum sizce nasıl
ne alabilirim 2k ua kadarHer an bozulma ve elinde kalma ihtimali çok yüksek.
Valla kral onun hakkında pek bilgim yok ben sadece kulaklık ile olan deneyimimi aktardım sana.ne alabilirim 2k ua kadar
ATK Mercury Al indirimlerde 1700₺ ye geliyor (wraith site adı)ne alabilirim 2k ua kadar
nasıl yapıyoruz yardım edermisinATK Mercury Al indirimlerde 1700₺ ye geliyor (wraith site adı)
yazarsan çıkar foruma
nasıl yapıyoruz yardım edermisin
GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün...
iyizico ve parolapara hesaplarının iıkiside acılıcakmıGamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün...Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yapamazsan yaz yardımcı olurum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ödeme anında 'swar' kodunu kullanabilirsin 80₺ felan düşüyordu
Evet parolapara açmak biraz uğraştırıyor 18 yaş sınırı var kimlik doğrulama vs var onu yapmazsan 500₺ gelir cascbackiyizico ve parolapara hesaplarının iıkiside acılıcakmı
Fantech harmony pro modelinde toplam ne kadar indirim olurEvet parolapara açmak biraz uğraştırıyor 18 yaş sınırı var kimlik doğrulama vs var onu yapmazsan 500₺ gelir cascback
İyzico baya basit açması telefon numarası yetiyor
1000₺ üstü herşeyde 900₺ iniyorFantech harmony pro modelinde toplam ne kadar indirim olur