İ5 14400f valorant düşük fps

Ekler

• IMG_5532.webp
    IMG_5532.webp
    130.2 KB · Hit: 19
  • IMG_5531.webp
    IMG_5531.webp
    52.4 KB · Hit: 19
performans profili bu sırada ne durumda oluyor ben dediğim ayarları yapınca sorun düzelmişti
onu yapıyorum arkada bu fpslere ulaşıyor oyuna girince düşüyor ve alt tab yapınca dengeliye geri dönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

performans profili bu sırada ne durumda oluyor ben dediğim ayarları yapınca sorun düzelmişti
125 watta çektim biostan

Hocam darboğazmı var acaba

Ekler

• IMG_5530.webp
    IMG_5530.webp
    659.3 KB · Hit: 14
ramden kaynaklı değil 14400f vs artık cop bende pismanım aldıgımda 7800x3d'ye geçecem

onu yapıyorum arkada bu fpslere ulaşıyor oyuna girince düşüyor ve alt tab yapınca dengeliye geri dönüyor

125 watta çektim biostan

Hocam darboğazmı var acaba
darboğaz işlemci ve ekran kartı kullanımlarına bakarak anlaşılır

Varmıdır

Çok kafam karıştı pişmanım aldığıma siz kaç fps alıyorsunuz
Ve şunuda ekliyeyim yarım saattir boşa uğraştınız aldığın FPS ler o işlemci için normal l3 ü çok düşük o işlemcinin
Yapa bileceğin telşey 2. Rami almak oda en fazla 20 30 FPS arttırır

Valo zaten işlemci oyunu olduğu için işlemciyi bu kadar kullan ması normal darboğaz falan yok senin işlemci en fazla bu kadar fsp veriyor
Tavsiyem l3 önbelliği yüksek bir işlemciye geçmen inteldeki çekirdek performansı online FPS oyunalrda hiç bir işe yaramıyor

Ve şunuda ekliyeyim yarım saattir boşa uğraştınız aldığın FPS ler o işlemci için normal l3 ü çok düşük o işlemcinin
Yapa bileceğin telşey 2. Rami almak oda en fazla 20 30 FPS arttırır
boşa uğraşmadık aslında anakartın kısıtlamaları varmış onları bir nebze kaldırdık intel işlemcide fps oyunlarında amd gibi fps beklentisi olmamalı zaten l3 ten dolayı

Geri