Hocam yurt dışı iphone almanı önermem kaydı yok max 8 ay kullanır kalan 4 ayda da çift telefon gezmek zorunda kalırsın şuanda server kaydı açık olan bildiğim tek xiaomi var o fiyata 15 ultra geliyor ve her anlamda 16pro dan daha iyi yazılımı hariç.Benim 2 tane tanıdığım telefoncu abilerim var ikiside 43 bin dedi arkadaşlarım daha ucuza bulursun dediler ne kadara bulabilirim en düşük
Ha illa alcam dersen 35-40 a bulursun ama tavsiye etmiyorum almanı.Benim 2 tane tanıdığım telefoncu abilerim var ikiside 43 bin dedi arkadaşlarım daha ucuza bulursun dediler ne kadara bulabilirim en düşük
ben mardinden 16 pro max 38k ye aldım 4 ay birini 4 ay birini geriye kalan süreyide 2. telefonla hallediyorum kücük ince oldugu icin sorun olmuyor..Hocam yurt dışı iphone almanı önermem kaydı yok max 8 ay kullanır kalan 4 ayda da çift telefon gezmek zorunda kalırsın şuanda server kaydı açık olan bildiğim tek xiaomi var o fiyata 15 ultra geliyor ve her anlamda 16pro dan daha iyi yazılımı hariç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ha illa alcam dersen 35-40 a bulursun ama tavsiye etmiyorum almanı.
Numara atar misinben mardinden 16 pro max 38k ye aldım 4 ay birini 4 ay birini geriye kalan süreyide 2. telefonla hallediyorum kücük ince oldugu icin sorun olmuyor..
Hocam sonuç olarak 2. telefonla uğraşıyorsunuz ve o fiyatlara çok daha iyi telefonlar var. 15 ultra her anlamda daha iyi (yazılım dışı). Fotoğraf kalitesi vs. olarak çok daha önde. Video olarak 16 pro max önde. Perfonmans olarak yine 15 ultra çok daha önde vs. Birde üstüne 4 ay çift telefonla gezip sağa sola taşıman gerekicek. Bence yurt dışı iphone alınmaz.ben mardinden 16 pro max 38k ye aldım 4 ay birini 4 ay birini geriye kalan süreyide 2. telefonla hallediyorum kücük ince oldugu icin sorun olmuyor..
Hocam bende istanbuldayim ya sizce iyi mi peki yani sonuçta ben mardinden getirtsem yine ayni fıyata denk gelmez mi mesalaben mardinden 16 pro max 38k ye aldım 4 ay birini 4 ay birini geriye kalan süreyide 2. telefonla hallediyorum kücük ince oldugu icin sorun olmuyor..
bende almayı dusunuyom yd 15pro max onerir misin?ben mardinden 16 pro max 38k ye aldım 4 ay birini 4 ay birini geriye kalan süreyide 2. telefonla hallediyorum kücük ince oldugu icin sorun olmuyor..
O kadar pahalı değil sarı sitede 33-34e bile var 43kya 16 pro Max bulursunBenim 2 tane tanıdığım telefoncu abilerim var ikiside 43 bin dedi arkadaşlarım daha ucuza bulursun dediler ne kadara bulabilirim en düşük
neresi iyi kardesim sosyal medyada iş yapmıyor iste iphone kalitesini veremiyor..Hocam sonuç olarak 2. telefonla uğraşıyorsunuz ve o fiyatlara çok daha iyi telefonlar var. 15 ultra her anlamda daha iyi (yazılım dışı). Fotoğraf kalitesi vs. olarak çok daha önde. Video olarak 16 pro max önde. Perfonmans olarak yine 15 ultra çok daha önde vs. Birde üstüne 4 ay çift telefonla gezip sağa sola taşıman gerekicek. Bence yurt dışı iphone alınmaz.
daha ucuza da gele bilir bende tur için gittimde aldım sormak lazımHocam bende istanbuldayim ya sizce iyi mi peki yani sonuçta ben mardinden getirtsem yine ayni fıyata denk gelmez mi mesala
Bütçe ne reisbende almayı dusunuyom yd 15pro max onerir misin?
Xiamoi kendi uygulamasında bile reklam çıkartıyor çok kıl oluyorum bu yüzden bu firmayaHocam sonuç olarak 2. telefonla uğraşıyorsunuz ve o fiyatlara çok daha iyi telefonlar var. 15 ultra her anlamda daha iyi (yazılım dışı). Fotoğraf kalitesi vs. olarak çok daha önde. Video olarak 16 pro max önde. Perfonmans olarak yine 15 ultra çok daha önde vs. Birde üstüne 4 ay çift telefonla gezip sağa sola taşıman gerekicek. Bence yurt dışı iphone alınmaz.
benım gıbı yapacaksanız eger tavsiye ederim..bende almayı dusunuyom yd 15pro max onerir misin?
30 40 ararsiBütçe ne reis
40 bulursan 16 pro Max olmazsa 16 pro ,42-43 civarı çıksan sarı sitede baya ilan var hatta araştırsan 40kya bile 16 promax bulursun30 40 ararsi