- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga niye ordan aliyonnnnnnnnormal oyun içi alsanAaa orası belki guvenli deil?
Pahalı oyuna o kadar para vermek itemiyorum
Aga niye ordan aliyonnnnnnnnormal oyun içi alsanAaa orası belki guvenli deil?
satıcı o kodu nereden alıyor hiç düşündün mü ? adam neden sana daha ucuza versinPahalı oyuna o kadar para vermek itemiyorum
O zaman al knk. Bi de bu pubg hesap satma işi gibi değil direkt e pin vereceğinden sıkıntı yaşama ihtimalin daha az olur bencePahalı oyuna o kadar para vermek itemiyorum
satıcı o kodu nereden alıyor hiç düşündün mü ? adam neden sana daha ucuza versin
ben sana soruyorum neden adam sana daha ucuza verip zarar etsinNeden?
Toptan aldıkları için daha uyguna geliyor ama 1100tllik kodu piyasa 1k civarı iken kimse 550tlye satmazben sana soruyorum neden adam sana daha ucuza verip zarar etsin
Şikayet var da alışveriş yaptıktan sonra siteden engelleniyorsunuz falan demişler.hesappin dolandırıcı
Dolandırıcı olduğu çok belli toptan alınınca %20-25 daha uyguna gelir adam kârını koyar satar %50 daha ucuza satamazŞikayet var da alışveriş yaptıktan sonra siteden engelleniyorsunuz falan demişler.
Knk su isi yapip pisman oluyorsunuz almayin 1 kere alirsin 50 TL'ye 425 sonra gider yuksek paket diye 300 400 tl bayarsin 130 verir gerek yokRandom VP önerir misiniz?
Knk su isi yapip pisman oluyorsunuz almayin 1 kere alirsin 50 TL'ye 425 sonra gider yuksek paket diye 300 400 tl bayarsin 130 verir gerek yok
Yok ztn artik youtuberlar civitmaya basladi cs valo ikisindede kasa acma sitesi diyorlar 100 veriyon 10 aliyon en guzel normal almakYapmamak için soruyorum
Yok ztn artik youtuberlar civitmaya basladi cs valo ikisindede kasa acma sitesi diyorlar 100 veriyon 10 aliyon en guzel normal almak