Xbox 9.nesil satılıp cyclone 2 alınır mı?

Uyum probleminden bahsettim mi hocam?
Pc ile uyumlu kısmını özellikle eklediğiniz için sordum. Aynı zamanda kullandığı teknolojiler xbox one kolu ile birebir. Yeni denemez. Ekstra sadece dpad değişti ve share butonu eklendi üstüne başka farkı yok

Pc ile uyumlu kısmını özellikle eklediğiniz için sordum. Aynı zamanda kullandığı teknolojiler xbox one kolu ile birebir. Yeni denemez. Ekstra sadece dpad değişti ve share butonu eklendi üstüne başka farkı yok
Hocam pxn p5 nasıldır?

Hocam ben aldığım zaman herkes 9.nesil övüyordu
övüyorlar mı :D ben indirim zamanında 2 tane yeşil xbox kolu aldım. hayatımda bu kadar rahatsız edici bir kol görmedim öyle tozlar içinde duruyor. dualsens aldım 2 sene oldu kafam rahat.

Hocam pxn p5 nasıldır?
Güzel kol hocam ama kablosuz 1000hz desteği yok. Haricinde baya f/p bir koldu. Onun yerine isterseniz gamesir sitesinden nova 2 lite da bakabilirsiniz. Honey10off indirim kodu ile beraber ucuza geliyor baya 1000tl civarına. P5'ten iyi bir kol aynı zamanda yunexpress ile yollarlarsa gümrük ücreti de çıkmaz. Aolion k20 easysmx x20'nin rakibi gibi bir şey

Güzel kol hocam ama kablosuz 1000hz desteği yok. Haricinde baya f/p bir koldu. Onun yerine isterseniz gamesir sitesinden nova 2 lite da bakabilirsiniz. Honey10off indirim kodu ile beraber ucuza geliyor baya 1000tl civarına. P5'ten iyi bir kol aynı zamanda yunexpress ile yollarlarsa gümrük ücreti de çıkmaz. Aolion k20 easysmx x20'nin rakibi gibi bir şey
Hocam aolion bana kaça gelir?

Yeni bir hesap açarsanız 1800 civarına hatta üstüne vodafone pay ile öderseniz 1700 civarına gelir. Eski hesabınızla alırsanız uğraşmayayım diyip 2200 civarına gelir. Gene vodafone pay ile 2100 gibi bişey. Kuponlarla daha da düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aolion K20 yi dün sipariş ettim bugün kargoya verildi. Ucuz olan pembe rengini aldım yeni hesap açarsan vergi dahil 42 dolara geliyor. Aliexpress in 2 tane kredi veren oyunu var onlardan oyun başına 2 dolar alıyorsun diğer oyunlardan elmas kazanıyorsun o elmaslar kredi olarak dönüşüyor. 4 gündür biriktirdim şu anda ekstra veriyorlar herhalde 4 günde 7.2 dolar kredi birikti 1 haftada 10 dolar net kazanılır uğraşılırsa şanslıysanız yoksa 9 dolar kazanılır. 3 4 gün uğraşırım dersen vergi dahil 35 dolara geliyor ben akşam saati vodofone Pay ile ödedim (100tl iade kampanyası çalışır mı diye 1430tl ödemiş oldum.) Buna en yakın fiyata bu dolulukta Cyclone 2 var şu anda Whatgeek de 62 dolara geliyor o da 2500tl felan yapar. İki üründe alınır hangisi hoşuna giderse al ben şahsen k20 geldikten sonra cyclone 2 de alıp karşılaştıracağım 20 25 dolar farka değer mi? (Aslında vergi olmasa aradaki fiyat farkı 30 dolardan fazla.)

Ayrı olarak Aliexpress de garanti yok tamamiyle şans benim 5 sene önce aldığım Gamesir T4 PRO hala turp gibi çalışıyor. Buradan aldığım KK3 Pro 2 defa servise gidip geldi. Şanslıysan 2 3 sene sorun çıkmaz.
Hocam anlatmıştı burada bakabilirsiniz

Yeni bir hesap açarsanız 1800 civarına hatta üstüne vodafone pay ile öderseniz 1700 civarına gelir. Eski hesabınızla alırsanız uğraşmayayım diyip 2200 civarına gelir. Gene vodafone pay ile 2100 gibi bişey. Kuponlarla daha da düşer

Hocam çok ya aslında önceden alınmalıydı vergi işi sıkıntı olur

Vergiyle beraber fiyatı bu şekil zaten hocam. Bence güzel fiyat 2200 bile
Hocam kaçın altında vergi ölemiyorum fiyat olarak

Hocam 2200 e onu alacağıma whatgeekteki cyclone 2 2100 e gelmiyor muydu

Hocam kaçın altında vergi ölemiyorum fiyat olarak
Vergi ödememe gibi bir şey yok. 30 euro altı gümrükten geçer ve %60lık bir vergi çıkar. Üstü gümrükten direkt geçmez. Aliexpress biraz daha fazla alıyor vergiyi neden bilmiyorum. Dediğim ücretler son ücret.

Hocam 2200 e onu alacağıma whatgeekteki cyclone 2 2100 e gelmiyor muydu
2300 civarına geliyor olması lazım. Cyclone 2 tabii ki çok daha mantıklı. Yunexpress ile geldiğinden gümrükten geçebiliyor

Yeni hesap açar kupon toplarım dersen 1500 den ucuza aolion gelir. Yok uğraşmam dersen 1700 civarına gelir. Yeni hesap açmam dersen 2000 den pahalıya gelir o zamanda K20 almaya gerek olmaz Whatgeek den Cyclone 2 al derim. Özetle yeni hesap açıp Kupon toplardan K20 yok ben uğraşmam dersen Cyclone 2

Yeni hesap açar kupon toplarım dersen 1500 den ucuza aolion gelir. Yok uğraşmam dersen 1700 civarına gelir. Yeni hesap açmam dersen 2000 den pahalıya gelir o zamanda K20 almaya gerek olmaz Whatgeek den Cyclone 2 al derim. Özetle yeni hesap açıp Kupon toplardan K20 yok ben uğraşmam dersen Cyclone 2
Hocam onun kargo ücreti var mı?

Geri