Ekran kartı modeline göre değişir ortalama 380 3 fanli ama daha buyukte var9070xtli sistem kurmayı planlıyorum ama pek anlamadigimdan kasayı nasıl yapmalıyım önerilere açığım psu ayrida olabilir birliktede iyi bisi önerirsiniz ekran karti sogar sanirim 9070xt
Link varmiEkran kartı modeline göre değişir ortalama 380 3 fanli ama daha buyukte var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xpg valor 750w fp olarak güzel
Power color Red dewili almayı dusunuyorum
Link varmi
Ana kartta b650 e senin attığını almayı dusunuyorum
Baktım 356mmPower color Red dewili almayı dusunuyorum
Link varmi
Ana kartta b650 e senin attığını almayı dusunuyorum
Nasil yani senin attığını diyorsun dimi![]()
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
Baktım 356mm
Anakart almayı düşünme direk al elinde dursun
Evet benim attığım kasa senin alacağın ekran kartını desteklemez yani başka kasa bakarızNasil yani senin attığını diyorsun dimi
Hocam kusura bakma ben pek anlamıyorum şimdi ne yapmam mantikli neyi al neyi alma diyorsunEvet benim attığım kasa senin alacağın ekran kartını desteklemez yani başka kasa bakarız
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anli-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,91948726.html şöyle bir kasa var içine her şey sığar sanırımHocam kusura bakma ben pek anlamıyorum şimdi ne yapmam mantikli neyi al neyi alma diyorsun
![]()
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
Baktım 356mm
Hocam bu kasanın gpu uzunluğu 305mm
Anakart almayı düşünme direk al elinde dursun