mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 558
Güvenilir 7 8 aydır kullanıyorum sıfır sıkıntı. Roblox ve Dc rahatlıkla açıyor. Vpnlerden gına gelmişti ping ping ping.
Yükledim ve internet gitti geri sildim şuan varGüvenilir 7 8 aydır kullanıyorum sıfır sıkıntı. Roblox ve Dc rahatlıkla açıyor. Vpnlerden gına gelmişti ping ping ping.
Niye bu kadar uğraşıyorsunuz ki Modemden DNS girdim hem internetim hızlandı hemde tüm sitelere girebiliyorum, kullandığın İSS de DNS olmuyormu?
Farklı bir şeye tıklamışsınızdır dosyalardan deneyin üstten alta tek tek ben öyle yaparak çözdüm.Yükledim ve internet gitti geri sildim şuan var
Hocam nasil yapiliyor oNiye bu kadar uğraşıyorsunuz ki Modemden DNS girdim hem internetim hızlandı hemde tüm sitelere girebiliyorum, kullandığın İSS de DNS olmuyormu?
Hangi İSS ve Modemi kullanıyorsun?Hocam nasil yapiliyor o
dns değiştirince bende olmadıNiye bu kadar uğraşıyorsunuz ki Modemden DNS girdim hem internetim hızlandı hemde tüm sitelere girebiliyorum, kullandığın İSS de DNS olmuyormu?
Hangi DNS ve ücretsiz mi? Adguard yapıyorum ama sadece PC'de internet gidiyor.Niye bu kadar uğraşıyorsunuz ki Modemden DNS girdim hem internetim hızlandı hemde tüm sitelere girebiliyorum, kullandığın İSS de DNS olmuyormu?
Turky dndsir mi ne onu yaotim lattoptada yaptim onda olduFarklı bir şeye tıklamışsınızdır dosyalardan deneyin üstten alta tek tek ben öyle yaparak çözdüm.![]()
İnternt sağlayicisimi issHangi İSS ve Modemi kullanıyorsun?
Cloudflare DNS kullanıyorum en hızlı DNS şuanda globalde, ve program kurmadan yapıyorum çok kolay modem arayüzünde DNS ayarlarımı manuel yaptım otomatikti, sonra dns ip lerini girdim kaydettim modemi kapatıp açtım ping değerlerim düştü ve DC felan sorunsuz giriyorum pc de yüklü dc.Hangi DNS ve ücretsiz mi? Adguard yapıyorum ama sadece PC'de internet gidiyor.
internet gitme olayını bende yaşadım direkt sil x84 lü şey silinmiyorsa yeniden başlatman lazım tekrar indir ayıkladıktan sonra sadece dnsredire sol tıkla aç buna rağmen internet gidiyorsa görev yöneticisinde 2 tane çalışıp çalışmadığını kontrol et alt tarafta olanının görevini sonlandırYükledim ve internet gitti geri sildim şuan var
EvetTurky dndsir mi ne onu yaotim lattoptada yaptim onda oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternt sağlayicisimi iss
Cloudflare bende artık çalışmıyor DNS olarak. Yandex kullanıyorum mecburen. 1.1.1.1 1.0.0.1 değil mi?Cloudflare DNS kullanıyorum en hızlı DNS şuanda globalde, ve program kurmadan yapıyorum çok kolay modem arayüzünde DNS ayarlarımı manuel yaptım otomatikti, sonra dns ip lerini girdim kaydettim modemi kapatıp açtım ping değerlerim düştü ve DC felan sorunsuz giriyorum pc de yüklü dc.