9060xt r5 7600x mi yoksa 5060ti 16gb r5 7500f mi

Qu4traiN

80+
Reaksiyon skoru
1
Genellikle bilgisayarımda oyun oynadığım zaman valorant tarzı oyunlar oynuyorum fakat aynı zamanda unreal engine ile de uğraşıyorum iki sistem de 38bin civarında sizce hangisini almam daha uygun olur bir sistem sinerjide diğeri ise donanım arşivinin paylaştığı f/p sistem

5060ti güç olarak önde. İşlemci olarak aman aman fark olmaz. Önerim bu.
Hocam ekran kartı aynı olduğunu varsayarsak işlemci farkı olmaz ama 7600x geleceğe biraz daha açık ve 9060 xt de baya iyi kart ama ray tracing var ve Nvidia daha kaliteli duruyor derseniz bir şey diyemem

İncelemeleri izlemeni öneririm Erdi Özüağ ayrıntılı incelemiş ve RT performansları da öyle aman aman büyük farklar da yok. Yani kısaca 5060 ti ile 9060 XT öyle abartılacak bir fark yok. Daha az para verip daha başka bir parçanı yükseltebilirsin diye düşünüyorum. Redstone güncellemesi ile bu kart daha iyi olacağını düşünüyorum. Siz bilirsiniz tabi.

zaten 9060lı sistem biraz daha uygun ve işlemcileri birebir aynıydı amdli sistemin işlemcisini yükselttiğimde eşit fiyatlara geldi ama sanırım amdli olan sistemi alacağım her ikinize de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,941
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri