2 li tavuk burgerdir o hocam bu köfte burgerli buna ek 2 tane pattes 2 tane içecek var onda 1 tane varbu zaten burger king tede aynı fiyat bu menü 2 li menü 160 tl
gramajları aynıdır büyük ihtimalle indirim olduğunu sanmıyorum bunun2 li tavuk burgerdir o hocam bu köfte burgerli buna ek 2 tane pattes 2 tane içecek var onda 1 tane var
1 tavuk bir köfte menu 160tl burger king de üstüne tıkla gelsin qr okutursan mega boy bedava 2 gün önce yedim2 li tavuk burgerdir o hocam bu köfte burgerli buna ek 2 tane pattes 2 tane içecek var onda 1 tane var
Bunda tek içecek ve patates var. Konu sahibinin attığı iki tane menu. İki içecek ve patates var.1 tavuk bir köfte menu 160tl burger king de üstüne tıkla gelsin qr okutursan mega boy bedava 2 gün önce yedim
Alıntıyı görüntüle
o konuda haklısınız ama mc in köfte burgeri acayip kötü burger king çok daha iyiBunda tek içecek ve patates var. Konu sahibinin attığı iki tane menu. İki içecek ve patates var.
kampanya yok yersen kampanya oluyor enayi avı.
2 patates 2 kola nerde?1 tavuk bir köfte menu 160tl burger king de üstüne tıkla gelsin qr okutursan mega boy bedava 2 gün önce yedim
Alıntıyı görüntüle
Aynen mc donals bugunluk iyi alcam hejBunda tek içecek ve patates var. Konu sahibinin attığı iki tane menu. İki içecek ve patates var.
Bana ismarla ben dua edim? :dbabana bunu alsan evlatlıktan reddeder
2 patates 2 kola veriyor adam 2 menü daha ne arıyonkampanya yok yersen kampanya oluyor enayi avı.