Yardım Kasa renk sorunu (Airhawk Duo)

Ya önümde olsa çözeceğim ama böyle anlayamıyorum :D.
Görüntülü arayıp kurtulsam diyeceğim. Hocam sorun şu anlatayım detaylı. Airhawk Duo'nun incelemesini izledim ve orda adam res sw tuşu ile renk değiştiriyordu ben sistemi ilk kurduğum da yine bu haliyle kırmızı yanıyordu fanlar videoyu izledikten sonra reset sw kablosunu çıkardım tabi bu arada power hdd led çıktı.Sonra tekrar taktım. sonra kontrolcüden çıkan 4 pinli bir kablo anakart üzerinde sys fan girişine bağlı onu çıkarıp taktım. İşte bunlardan sonra renk kayboldu fan dönüyor lakin renk yok

Görüntülü arayıp kurtulsam diyeceğim. Hocam sorun şu anlatayım detaylı. Airhawk Duo'nun incelemesini izledim ve orda adam res sw tuşu ile renk değiştiriyordu ben sistemi ilk kurduğum da yine bu haliyle kırmızı yanıyordu fanlar videoyu izledikten sonra reset sw kablosunu çıkardım tabi bu arada power HDD LED çıktı.Sonra tekrar taktım. sonra kontrolcüden çıkan 4 pinli bir kablo anakart üzerinde sys fan girişine bağlı onu çıkarıp taktım. İşte bunlardan sonra renk kayboldu fan dönüyor lakin renk yok
Dostum benim sana işaretlediğim yere reset switch tuşunun kablosunu tak, videoda öyle gösteriyor.
Ayrıca o kabloyu taktıktan sonra reset tuşuna uzun süre basılı tut, inceleme videosunda "Fan LED'leri LED Tuşuna basılı tutularak kapatılabilir." yazmışlar.

Dostum benim sana işaretlediğim yere reset switch tuşunun kablosunu tak, videoda öyle gösteriyor.
Ayrıca o kabloyu taktıktan sonra reset tuşuna uzun süre basılı tut, inceleme videosunda "Fan LED'leri LED Tuşuna basılı tutularak kapatılabilir." yazmışlar.
Deneyip döneceğim hemen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deneyip döneceğim hemen
Maalesef hocam iki yönlü de taktım yazı alta üste gelecek şekilde olmadı yine

benımde arg calısmıyordu reset sw kasanın rgb kontrol seyıne bagladım 3 ayın sonunda kasamın rgb renklerını kullanabıldım anakarta herhangı bırsey baglamadım

Reset switch'in girebileceği tek bir yer var, o da burası. Burayı dene.
Alıntıyı görüntüle
benım kasa da bundan vardı o ısaretlı olan yere reset sw bagladım yazı assa bakıcak sekılde sonra kasanın reset tusuna bastıkca modlar degıstı onceden sadece yesıl renk yanıyordu fanlar sımdı kasada ne mod varsa onlar dger turlude ankartda takılacak sey varsa oluyor dıye bılıyorum

Ekler

• 15969018196266571755561520945354.jpg
    15969018196266571755561520945354.jpg
    943.6 KB · Hit: 43
Geri