❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bana da böyle gelmiş. vergi çıkmaz umarım
Merhaba, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Ürün değerini 15$ olarak ilan ettik ve siparişinizi YunExpress aracılığıyla göndereceğiz. Gönderiyi mümkün olan en kısa sürede ayarlamak için elimizden geleni yapacağız. Ürün gönderildikten sonra, takip numarasını e-posta yoluyla size güncelleyeceğiz. Gönderim ve teslimat durumunuzu e-posta yoluyla takip etmeye devam edebilirsiniz. Başka bir sorun varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, her zaman sizin için burada olacağız. İyi günler! Saygılarımla,

Ya bu klavye için 2000tlde bedava ama boş yere vergi ödemiş oluyoruz kötü müşteri hizmetleri yüzünden. Hani aslında destek ekibi istediğimiz şeyleri kesin yapmışsa iyi, yapmamışsa adamların yüzünden vergi ödemiş olcaz. o yüzden para veresim kalmıyor.
Dostlar tahminimce ürünü 100'den fazla kişi sipariş vermiştir o yüzden biraz sabredin. Yarım yamalak mail atılan arkadaşlar isterseniz tekrar bir mail atabilirsiniz. Chatgpt'den gönderilen e postaya yanıt yazmasını ayrıca mailde sizin gibi büyük bir markaya yakıştıramıyorum vb. gibi ifadeler kullanmasını isteyin.

dostlar mail olarak ne atacağımızı biri alıntılayabilir mi sipariş geçeceğimde bir de mail kısmı sitenin bize ulaşın kısmı mı

dostlar mail olarak ne atacağımızı biri alıntılayabilir mi sipariş geçeceğimde bir de mail kısmı sitenin bize ulaşın kısmı mı

Adresine atman yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz yine iyisiniz bana cevap bile gelmedi.

beyler benimde işlem tamamda hediye paketi olarak ayarlamamislar vergi çıkarmış yinede yunekspresle

Ekler

• Screenshot_20250617_102032_com.gbox.android.webp
    Screenshot_20250617_102032_com.gbox.android.webp
    138.2 KB · Hit: 63
bana terso yaptı support...

MERHABA,

Mesajınız ve detayları sağladığınız için teşekkür ederiz. Olası gümrük ücretleri konusundaki endişenizi anlıyor ve talebinizi takdir ediyoruz. Lütfen aşağıdakilere dikkat edin:

Gönderim ve Beyan Politikası
- Olası ücretlere yardımcı olmak için ürünü daha düşük bir değerde beyan etmeye çalışsak da, dahili politikalarımız ve gümrük düzenlemelerimiz nedeniyle tam bir miktar (15-20 USD) belirleyemeyiz veya paketi "hediye" olarak işaretleyemeyiz.
- Daha düşük bir beyanla bile, nihai değerlendirme yerel gümrük yetkililerinin takdirinde olduğundan, gümrük vergilerinin kaldırılacağına dair bir garanti olmadığını lütfen unutmayın.

Kargo Yöntemi
YunExpress'in bulunduğunuz lokasyonda müsaitliğini kontrol edeceğiz ve siparişiniz için uygun olması durumunda bu hizmeti kullanacağız.

Bu konudaki sınırlamalarımızı anladığınız için gerçekten teşekkür ederiz. Siparişinizi sorunsuz bir şekilde işlemek ve olası sorunları en aza indirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımla,

Adresine atman yeterli.

Siz yine iyisiniz bana cevap bile gelmedi.
O daha garipmis hocam bana da belki yunexpress ile gönderip 15 dolar yazarız diyorlar tekrar attım

bana terso yaptı support...

MERHABA,

Mesajınız ve detayları sağladığınız için teşekkür ederiz. Olası gümrük ücretleri konusundaki endişenizi anlıyor ve talebinizi takdir ediyoruz. Lütfen aşağıdakilere dikkat edin:

Gönderim ve Beyan Politikası
- Olası ücretlere yardımcı olmak için ürünü daha düşük bir değerde beyan etmeye çalışsak da, dahili politikalarımız ve gümrük düzenlemelerimiz nedeniyle tam bir miktar (15-20 USD) belirleyemeyiz veya paketi "hediye" olarak işaretleyemeyiz.
- Daha düşük bir beyanla bile, nihai değerlendirme yerel gümrük yetkililerinin takdirinde olduğundan, gümrük vergilerinin kaldırılacağına dair bir garanti olmadığını lütfen unutmayın.

Kargo Yöntemi
YunExpress'in bulunduğunuz lokasyonda müsaitliğini kontrol edeceğiz ve siparişiniz için uygun olması durumunda bu hizmeti kullanacağız.

Bu konudaki sınırlamalarımızı anladığınız için gerçekten teşekkür ederiz. Siparişinizi sorunsuz bir şekilde işlemek ve olası sorunları en aza indirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımla,
Aynı mesaj geldi birebir bitane ucube müşteri hizmetleri var herhalde

Bize niye yetim muamelesi çekildi onu anlamadım.

Merhaba,

Mesajınız ve ayrıntıları sağladığınız için teşekkür ederiz. Olası gümrük ücretleri konusundaki endişenizi anlıyor ve talebinizi takdir ediyoruz. Lütfen aşağıdakileri dikkate alın:

Nakliye ve Beyan Politikası
- Olası ücretlere yardımcı olmak için ürünü daha düşük bir değerde beyan etmeye çalışsak da, dahili politikalarımız ve gümrük düzenlemelerimiz nedeniyle tam bir miktar (15-20 USD) belirtemiyoruz veya paketi "hediye" olarak işaretleyemiyoruz.
- Daha düşük bir beyanla bile gümrük vergilerinin muaf tutulacağının garantisi olmadığını lütfen unutmayın, çünkü nihai değerlendirme yerel gümrük yetkililerinin takdirindedir.

Nakliye Yöntemi
YunExpress'in konumunuz için kullanılabilirliğini kontrol edeceğiz ve siparişiniz için uygunsa bu hizmeti kullanacağız.

Saygılarımızla,

bunu yazmışlar üstüne mail atmaya gerek var mı

Geri