❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Arkadaşlar size bu gelen mail mesajlarını anladım da siz ne zaman mail attınız da ne zaman dönüş sağladılar size benim hemen hemen 2:30 saat oldu dönüş yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de sizin sipariş numaranız tarih ile mi başlıyor ben order confitmed’in yanında YQ’lu bir şey vardı onu yazdım şimdi mailime bakıyorum tarihli bir sipariş numarası gibi bir şey var hangisi

Sipariş numarasını yanlış yazmışım heralde tekrardan mail atacağım az sonra beni biri bilgilendşrebilir mi
Gece 1'de yazmışım sabah 9'da dönmüşler.Evet yüksek ihtimal herkesin sipariş numarası içerisinde bulunduğumuz yıl olan 2025 ile başlıyor.Arkadaşım ve benimde numalarımız 2025 ile başlıyor,burada 2 kişide de 2025 ile başladığını gördüm ama dahil mi değil mi bende emin değilim.

Gece 1'de yazmışım sabah 9'da dönmüşler.Evet yüksek ihtimal herkesin sipariş numarası içerisinde bulunduğumuz yıl olan 2025 ile başlıyor.Arkadaşım ve benimde numalarımız 2025 ile başlıyor,burada 2 kişide de 2025 ile başladığını gördüm ama dahil mi değil mi bende emin değilim.
Ben ödeme bilgisini veren kodu yazmışım sanırım tekrardan mail atacağım

Arkadaşlar size bu gelen mail mesajlarını anladım da siz ne zaman mail attınız da ne zaman dönüş sağladılar size benim hemen hemen 2:30 saat oldu dönüş yok

Bir de sizin sipariş numaranız tarih ile mi başlıyor ben order confitmed’in yanında YQ’lu bir şey vardı onu yazdım şimdi mailime bakıyorum tarihli bir sipariş numarası gibi bir şey var hangisi

Sipariş numarasını yanlış yazmışım heralde tekrardan mail atacağım az sonra beni biri bilgilendşrebilir mi
Senin mail attığın saatte mesaileri bitmiş oluyor adamların, yarın dönerler ancak. Ben de mesai dışında mail atmıştım, sonraki gün döndüler. Bizden 5 saat ilerideler, mesaileri 9-6

Olabilir

Sipariş takibine nereden bakıyorsun kanka ben maile gelen linkten bakıyorum
Epomaker sitesinden direk hocam hesabıma basıp

Pazartesi den itibaren gümrükçüleri merak ediyorum. Günde 50 tane klavye görürler. İlk geçenler şanslı durumda 😄

Şaka gibi maile yarım yamalak dönüş yaptılar ve kargoya bile daha verilmedi herkes aynı anda aldı nerdeyse bu şanssızlık Halis mi

Şaka gibi maile garip dönüş yaptılar ve kargoya bile daha verilmedi herkes aynı anda aldı nerdeyse bu şanssızlık Halis mi
Belki sonradan gelmesi senin şansına olacak reis bilemeyiz.

Pazartesi den itibaren gümrükçüleri merak ediyorum. Günde 50 tane klavye görürler. İlk geçenler şanslı durumda 😄
Yapması gereken tek görev fatura fiyatını okuyup bi köşeye fırlatmak. Umarım boş insanlara denk gelmez kargolarımız.

Değmez ama al bi köşede kalsın istiyorsan. g75 prodan iyisi zor bulunur. ekranı yok ama 8000mah bataryası var.
Hocam bunun ekranı ve 10000 mah bataryası var o ilgimi çekti. Ayrıca kalite eksikliği yaşamazsam g75 satıp kara bile geçerim diye düşünüyorum (gümrük patlatmaz ise :)

Değmez ama al bi köşede kalsın istiyorsan. g75 prodan iyisi zor bulunur. ekranı yok ama 8000mah bataryası var.
g75 pronun hissiyatı plastik bir kasaya göre bile harbi bi başka ya gerçekten 1300 TL'ye mi ne almıştım aldığım en f p tr 2 yıl garantili ürün tek eksiği knob onun dışında aşırı iyi klavye

Geri