Çözüldü✓ Samsung Öğrenci indirimi hakkında soru

Dsungur

80+
Reaksiyon skoru
67
Samsung öğrenci indirimi ile samsung g65b monitörünü almayı düşünüyorum. Bu indirim sadece üniversite öğrencilerine mi var ben 12. sınıf öğrencisiyim bana oluyor mu indirim

Samsung öğrenci indirimi ile samsung g65b monitörünü almayı düşünüyorum. Bu indirim sadece üniversite öğrencilerine mi var ben 12. sınıf öğrencisiyim bana oluyor mu indirim
Edu hesabı olan herkes alabilir. Edu hesabın varsa alabilirsin. Üniversiteliler dışında veriliyor mu bilmiyorum.

Edu hesabı üreten bir site vardı onunla da şansını deneyebilirsin.

Edu hesabı olan herkes alabilir. Edu hesabın varsa alabilirsin. Üniversiteliler dışında veriliyor mu bilmiyorum.

Edu hesabı üreten bir site vardı onunla da şansını deneyebilirsin.
O nasıl yapılıyor hocam

Edu hesabı olan herkes alabilir. Edu hesabın varsa alabilirsin.
edu hesabına ayrıyetten e-devletten alacağın öğrenci belgesinin doğrulama kodunu da istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kac tl civarı bir indirim oluyor biliyor musun mesela alacağım monitör 13300₺
şu anda eğitim mağazasında 27 inç 10.079₺, 32 inç 11.039₺ olarak gözüküyor.

edu hesabına ayrıyetten e-devletten alacağın öğrenci belgesinin doğrulama kodunu da istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu anda eğitim mağazasında 27 inç 10.079₺, 32 inç 11.039₺ olarak gözüküyor.
İyi fiyatmış ama galiba üniversitede okuyan birisine ihtiyacım var

Knk gir edevlete ogrenci belgesi sorgulamaya git indir belgedi sag ustte barkod var o numarayi samsunga gir oluyor ortaokula bile oluyor bildigim

Knk gir edevlete ogrenci belgesi sorgulamaya git indir belgedi sag ustte barkod var o numarayi samsunga gir oluyor ortaokula bile oluyor bildigim
Tamamdır hocam bir deneyeyim

Geri