Edu hesabı olan herkes alabilir. Edu hesabın varsa alabilirsin. Üniversiteliler dışında veriliyor mu bilmiyorum.Samsung öğrenci indirimi ile samsung g65b monitörünü almayı düşünüyorum. Bu indirim sadece üniversite öğrencilerine mi var ben 12. sınıf öğrencisiyim bana oluyor mu indirim
O nasıl yapılıyor hocamEdu hesabı olan herkes alabilir. Edu hesabın varsa alabilirsin. Üniversiteliler dışında veriliyor mu bilmiyorum.
Edu hesabı üreten bir site vardı onunla da şansını deneyebilirsin.
Emin değilim ama şöyle bir site var edu hesabı üreten. Onunla alan var mı burada bilmiyorum ama dene istersen.O nasıl yapılıyor hocam
Olmadı maalesef hocamEmin değilim ama şöyle bir site var edu hesabı üreten. Onunla alan var mı burada bilmiyorum ama dene istersen.
![]()
Temp Mail - Free Edu / .COM Temporary Mails
Create free temp mail addresses instantly. Choose between .com, .edu, or custom domains. Protect your privacy with eTempMail - no sign-up, no spam.etempmail.com
O zaman başkasının edu hesabıyla denemece. Başka yolu yok.Olmadı maalesef hocam
Kac tl civarı bir indirim oluyor biliyor musun mesela alacağım monitör 13300₺O zaman başkasının edu hesabıyla denemece. Başka yolu yok.
edu hesabına ayrıyetten e-devletten alacağın öğrenci belgesinin doğrulama kodunu da istiyor.Edu hesabı olan herkes alabilir. Edu hesabın varsa alabilirsin.
şu anda eğitim mağazasında 27 inç 10.079₺, 32 inç 11.039₺ olarak gözüküyor.Kac tl civarı bir indirim oluyor biliyor musun mesela alacağım monitör 13300₺
İyi fiyatmış ama galiba üniversitede okuyan birisine ihtiyacım varedu hesabına ayrıyetten e-devletten alacağın öğrenci belgesinin doğrulama kodunu da istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu anda eğitim mağazasında 27 inç 10.079₺, 32 inç 11.039₺ olarak gözüküyor.
Knk gir edevlete ogrenci belgesi sorgulamaya git indir belgedi sag ustte barkod var o numarayi samsunga gir oluyor ortaokula bile oluyor bildigimSamsung öğrenci indirimi ile samsung g65b monitörünü almayı düşünüyorum. Bu indirim sadece üniversite öğrencilerine mi var ben 12. sınıf öğrencisiyim bana oluyor mu indirim
Tamamdır hocam bir deneyeyimKnk gir edevlete ogrenci belgesi sorgulamaya git indir belgedi sag ustte barkod var o numarayi samsunga gir oluyor ortaokula bile oluyor bildigim
oluyor net merak etmeTamamdır hocam bir deneyeyim
Oldu hocam çok teşekkür ederim bunu bir defa mı kullanabiliyorum yoksa başka zamanda istediğim bir ürünü alabiliyor muyum indirimli olarakoluyor net merak etme