🔥İndirim Sinerji Karne Fırsatları (17-28 Haziran)

İndirim konusunu mahalle karısı kavgasına dönüştürdüler.

Bu zamana kadar 100 lerce alışveriş yapmışımdır sinerjiden bir kere videodaki gibi problem oldu diye site çöp öyle böyle şöyle demek bilmiyorum garip. Arkadaşın dediği gibi itopyasıydı zartıydı zurtuydu bu olaylardan 10 larca belki 100 lercesi yaşanmıştır fakat youtubeda paylaşıp kitleyi arkasına alan birine denk gelinmemiştir :)

İndirim konusunu mahalle karısı kavgasına dönüştürdüler.
Kısmen haklısın ama forumun en büyük amaçlarından biri de bilgi paylaşımı değil mi dostum . da'nın itopya ile hazırladığı hazır sistemi aldım 13400f 4060ti 16gb olan sevk irsaliyesi kesmişler fatura yerine o kadar uğraşmama rağmen faturayı alamadım maalesef , sonradan alışverişim olmadı evet oldu kendilerinden ama can sıkıcı durumlar bunlar olmaması gerek kurumsal bir firmada .

Kısmen haklısın ama forumun en büyük amaçlarından biri de bilgi paylaşımı değil mi dostum . da'nın itopya ile hazırladığı hazır sistemi aldım 13400f 4060ti 16gb olan sevk irsaliyesi kesmişler fatura yerine o kadar uğraşmama rağmen faturayı alamadım maalesef , sonradan alışverişim olmadı evet oldu kendilerinden ama can sıkıcı durumlar bunlar olmaması gerek kurumsal bir firmada .
Hocam konudan bağımsız, 9700X'ten memnun musunuz ? 2 bin TL farkla 7800X3D alsam mı yoksa sizce 9700X yeterli olur mu ? Önümüzdeki aylarda 5070 Ti getirteceğim yurtdışından.

İtopya nın indirimini geçen olmadı

Hocam konudan bağımsız, 9700X'ten memnun musunuz ? 2 bin TL farkla 7800X3D alsam mı yoksa sizce 9700X yeterli olur mu ? Önümüzdeki aylarda 5070 Ti getirteceğim yurtdışından.
Memnunun baya bir araştırmıştım 7800x3d yerine pişman eder mi? diye son gelen güncellemelerle neredeyse 7800x3d yetişiyor deniyordu ama benim aldığım dönemde 7800x3d bu fiyatta olsaydı onu tercih ederdim . ayrıca oyun odaklı düşünüyorsanız tabii kesinlikle 7800x3d alınır .
Dipnot: konu hakikaten bambaşka yere geldi :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri