🔥İndirim Vodafone 5 gün boyunca hergün 5 Gb hediye

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,055
🔥 Vodafone’dan 5 Gün Boyunca Her Gün 5 GB Hediye! 🎁
Her gün 5 GB internet kazanmak için Vodafone Yanımda uygulamasına girip, en baştaki hikâyeye (Story) tıklamanız yeterli.
Kampanya 5 gün boyunca her gün geçerlidir, unutmayın her gün giriş yapmanız gerekiyor! 📲
1750237174720.webp
1750237118550.webp

Son düzenleme:
Türk telekom ve kablonet sağolsun mobil verimi bitirmek üzere olduğum için çok iyi geldi bu, teşekkürler

Yaw bu turkcell bir tane Kampanya yapmıyor memleketteyiz internet dayanmıyor bedava sallama şeyine giriyom diyor 3 günlük 3 gb 88 tl dalga mı geçiyorsun kral

🔥 Vodafone’dan 5 Gün Boyunca Her Gün 5 GB Hediye! 🎁
Her gün 5 GB internet kazanmak için Vodafone Yanımda uygulamasına girip, en baştaki hikâyeye (Story) tıklamanız yeterli.
Kampanya 5 gün boyunca her gün geçerlidir, unutmayın her gün giriş yapmanız gerekiyor! 📲
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam sagolun aldım günlğük ödülü,
freezone icin kayıt nasıl yapılıyor bilginiz var mı ben 27 yaş üstüyüm ama yakınım var 27yaş altı...

evet hocam burdan ilerliyorum kodda geliyor giriyorum fakat sonrası olmuyor bi mesaj atıyorduk hatta ama maillere bir bakayım ,başvuru alındı gibi bi uyarı veriyor.
Evet hocam dediğiniz gibi bu formu doldurduktan sonra bir mesaj yazıp bir yere gönderiyorduk sonra oluyodu ama hatırlamıyorum şu an.

Tobiye "Adresini kaydet 2 GB kazan" yazın 2gb veriyor 3 günlük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,550
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri