İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,350
Şu Tiktok'da yapılan malum anime temalı sistemleri yapmak isteyenler için en ucuz kasa bu.
güzel duruyor da kasada marka önemli değil evet , peki ya ekran? ben sanırım tercih etmezdim kaliteli olduğunu düşünmüyorum hangi firmaya ürettirdiklerini yazsalar belki düşünülebilirdiŞu Tiktok'da yapılan malum anime temalı sistemleri yapmak isteyenler için en ucuz kasa bu.
gereksiz fantazi bu arada gösteriş meraklılarına yarar ancakŞu Tiktok'da yapılan malum anime temalı sistemleri yapmak isteyenler için en ucuz kasa bu.
Böyle bir fantazisi olan okadar kişi var ki. Sırf anime temalı sistem kurmak için 150 bin TL'e RX 9070 sistem kuran kişi görmüştüm:gereksiz fantazi bu arada gösteriş meraklılarına yarar ancak
olsun yine de gereksizBöyle bir fantazisi olan okadar kişi var ki. Sırf anime temalı sistem kurmak için 150 bin TL'e RX 9070 sistem kuran kişi görmüştüm:
kasa ile ekran kartı ayni fiyatBöyle bir fantazisi olan okadar kişi var ki. Sırf anime temalı sistem kurmak için 150 bin TL'e RX 9070 sistem kuran kişi görmüştüm:
Benim için görünüşün önemi 0. Kasam full rgb (şansa öyle denk geldi) ama masa altımda duruyor ışıklar görünmüyor bile. Hatta bi ara sleeper build yapmayı bile düşündüm şu tarzBöyle bir fantazisi olan okadar kişi var ki. Sırf anime temalı sistem kurmak için 150 bin TL'e RX 9070 sistem kuran kişi görmüştüm:
Benim için görünüşün önemi 0. Kasam full rgb (şansa öyle denk geldi) ama masa altımda duruyor ışıklar görünmüyor bile. Hatta bi ara sleeper build yapmayı bile düşündüm şu tarz Alıntıyı görüntüle
Şu tarz sistem dizenleri anlamıyorum sistemdeki amaçları ne, hayattan tatmin olamayıp böyle şeyler mi istiyorlar.
Hic alakasi yok para meselesi bu , tvde 65 inc 20k verende var 100k verende var boyle bakarsan ikiside ayni gorev yada iki araba dusun 500ede var 3mda paran varsa caninda isterse alirsinBenim için görünüşün önemi 0. Kasam full rgb (şansa öyle denk geldi) ama masa altımda duruyor ışıklar görünmüyor bile. Hatta bi ara sleeper build yapmayı bile düşündüm şu tarz Alıntıyı görüntüle
Şu tarz sistem dizenleri anlamıyorum sistemdeki amaçları ne, hayattan tatmin olamayıp böyle şeyler mi istiyorlar.