🔥İndirim Dragos North Evo Vision LCD Ekranlı 9.999 TL

:D zevkine bağlı 1 adet zippo'ya 10k 20k veren de var 200tl çakmasını alan da var işleve bakarsan aynı
Zippo saat tesbih vs ayrı. Hem ömürlük koleksiyon/hobi hem de ikinci el değerlerini koruyorlar. Bilgisayar max 10 yıl sonra ölecek. İkinci elde satmaya kalksan yarısını veren olursa dua et (bu tarz görünüş odakli sistemlerde)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hic alakasi yok para meselesi bu , tvde 65 inc 20k verende var 100k verende var boyle bakarsan ikiside ayni gorev yada iki araba dusun 500ede var 3mda paran varsa caninda isterse alirsin
Ne alakası var? Linkteki bilgisayardan her ay alabiliyorum şükür konunun o olduğunu sanmıyorum. Olayı performanstan çok görüntüye önem verme. Herkes bu kafada olsa sokaklarda rcz, mito tarzı çöp kalite ama görseli güzel olan arabaları bolca görürdük ama satmayan arabalar.

Zippo saat tesbih vs ayrı. Hem ömürlük koleksiyon/hobi hem de ikinci el değerlerini koruyorlar. Bilgisayar max 10 yıl sonra ölecek. İkinci elde satmaya kalksan yarısını veren olursa dua et (bu tarz görünüş odakli sistemlerde)

Ne alakası var? Linkteki bilgisayardan her ay alabiliyorum şükür konunun o olduğunu sanmıyorum. Olayı performanstan çok görüntüye önem verme.
Ben sana alip yada alamiyorsun demedim ki , insanlar paralarini diledigi gibi harcar buna anlam verdirmek bile anlamsiz😂

Ben sana alip yada alamiyorsun demedim ki , insanlar paralarini diledigi gibi harcar buna anlam verdirmek bile anlamsiz😂
Yanlış anladım o halde sen de benim gibi alakasız yere çekiyorsun çok para vermelerine laf etmiyorum. Konu görüntüyü önceliklendirme. 200K fiyata RTX 5090 dizen birine laf atsam haklısın. Anlam verdirmek en doğal hakkım sanırım insanım ve merak etme özelliğim var :) Şamar vurmuyorum sonuçta.

Son düzenleme:

Ne alakası var? Linkteki bilgisayardan her ay alabiliyorum şükür konunun o olduğunu sanmıyorum. Olayı performanstan çok görüntüye önem verme. Herkes bu kafada olsa sokaklarda rcz, mito tarzı çöp kalite ama görseli güzel olan arabaları bolca görürdük ama satmayan arabalar.
Bu tarz yüksek bütçeli sistem zaten değerini korusa bile zor satılıyor türkiye'de

Bu tarz yüksek bütçeli sistem zaten değerini korusa bile zor satılıyor türkiye'de
Evet yüksek bütçede satmak zorlaşıyor ama performans odaklı parçalar her türlü değerini daha iyi korur, parça parça satışta daha kolay olabilir.

Geri