🔥İndirim Dragos North Evo Vision LCD Ekranlı 9.999 TL

Ben olsam zoko tank alırdım 4k ya ekran fantazisi yoksa.

Fanları çıkarıp kendiniz takarsanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum

güzel duruyor da kasada marka önemli değil evet , peki ya ekran? ben sanırım tercih etmezdim kaliteli olduğunu düşünmüyorum hangi firmaya ürettirdiklerini yazsalar belki düşünülebilirdi

Böyle bir fantazisi olan okadar kişi var ki. Sırf anime temalı sistem kurmak için 150 bin TL'e RX 9070 sistem kuran kişi görmüştüm:
olsun yine de gereksiz :D bende özenle topladım büyük olsun diye de açıklamadaki kasayı aldım hiç dönüp ilk gün ki heyecanla off be diyip bakmam

Valla hocam bu tip kasaları dizen arkadaşların maddiyattan yana pek bir sıkıntısı olmuyor, parası var ve gösterişe önem vermek istiyor olabilir, o yüzden yadırgamakta pek mantıklı değil. Avrupa'da bu tip özelleştirmeler çok yaygın fakat işte işin içine vergiler girince burda sadece ayda cebine ciddi mikarda para kalan insanların yapacağı bir şey. Pahalı bir hobi olarak düşünüyorum

Böyle bir fantazisi olan okadar kişi var ki. Sırf anime temalı sistem kurmak için 150 bin TL'e RX 9070 sistem kuran kişi görmüştüm:
Benim için görünüşün önemi 0. Kasam full rgb (şansa öyle denk geldi) ama masa altımda duruyor ışıklar görünmüyor bile. Hatta bi ara sleeper build yapmayı bile düşündüm şu tarz images-70.webp

Şu tarz sistem dizenleri anlamıyorum sistemdeki amaçları ne, hayattan tatmin olamayıp böyle şeyler mi istiyorlar.

Benim için görünüşün önemi 0. Kasam full rgb (şansa öyle denk geldi) ama masa altımda duruyor ışıklar görünmüyor bile. Hatta bi ara sleeper build yapmayı bile düşündüm şu tarz Alıntıyı görüntüle

Şu tarz sistem dizenleri anlamıyorum sistemdeki amaçları ne, hayattan tatmin olamayıp böyle şeyler mi istiyorlar.
:D zevkine bağlı 1 adet zippo'ya 10k 20k veren de var 200tl çakmasını alan da var işleve bakarsan aynı

Benim için görünüşün önemi 0. Kasam full rgb (şansa öyle denk geldi) ama masa altımda duruyor ışıklar görünmüyor bile. Hatta bi ara sleeper build yapmayı bile düşündüm şu tarz Alıntıyı görüntüle

Hic alakasi yok para meselesi bu , tvde 65 inc 20k verende var 100k verende var boyle bakarsan ikiside ayni gorev yada iki araba dusun 500ede var 3mda paran varsa caninda isterse alirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,128
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri