❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Zevkler ve renkler ya ama ben direkt linearcıyım.
Ben de sırf farklı model olsun diye tactile aldım 4-5 çeşit linearım var diye. İlk defa kullanacam umarım beğenirim.

Risk almış olcan ama yapıcak bişey yok. PTT ye verilirse TR içine girince geçmiş olsun ödüceksin demektir.
yunexprese verin diye yazdım. Ankarada yaşamama rağmen bulunduğunuz bölge için uygun değil diye yazmışlar çok tilt oldum. Herkesinkini yunexprees ile yollamışlar

yunexprese verin diye yazdım. Ankarada yaşamama rağmen bulunduğunuz bölge için uygun değil diye yazmışlar çok tilt oldum. Herkesinkini yunexprees ile yollamışlar
Benim anladığım istanbuldakiler çok rahat yunexpress oluyor ama Ankara ne alaka niye böyle farklılık var hiç bi fikrim yok.

Ankara Antalya İzmirle alakalı olacağını sanmam da ilk defa birine farklı kargoya vericeklerini yazmışlar

Arkadaşlar e-posta atmasinizda geçer yunexpress TE rastgele fiyat yaziyolad geçsin diye bir şey olmaz

Ben de sırf farklı model olsun diye tactile aldım 4-5 çeşit linearım var diye. İlk defa kullanacam umarım beğenirim.
Beğenirsin benzer switchli bi klavyem var manyetik ama aynı ses Dareu EK75 RT var tak tak bi sesi var benziyor tacticlea. Ama bana böyle tam dolu bi ses gibi gelmiyor anlatması biraz zor. Hoşuma gitmiyor böyle basınca dolgun bi ses gelsin istiyorum o yüzden linear tercih ettim.

Ankara Antalya İzmirle alakalı olacağını sanmam da ilk defa birine farklı kargoya vericeklerini yazmışlar
Benim anladığım istanbuldakiler çok rahat yunexpress oluyor ama Ankara ne alaka niye böyle farklılık var hiç bi fikrim yok.
Gerçekten anlamadım dertleri ne 200 kişi yunexpres ile sipariş verdi. bana gelince yanwen diyorlar :D

Kargoya verildi mi bende aynısını aldım ve 16 Haziran'da hala ses yok müşteri hizmetlerine yazıyorum 17 Haziran da almissin diyor o kadar malım yani aldığım tarihi bilmiyom
Adamların saat farkı da var hocam bunu unutmayın ben dün öğle saatlerinde aldım ben aldığımda mesailerinin bitmesine yarım saat vardı heralde daha kargoya verilmemmiş.

Adamların saat farkı da var hocam bunu unutmayın ben dün öğle saatlerinde aldım ben aldığımda mesailerinin bitmesine yarım saat vardı heralde daha kargoya verilmemmiş.
Doğru onu hesaba katmadım ama garip olan şey şu benden 1 saat sonra alıpda dün 2 de kargoya verilen arkadaş var müşteri hizmetleri sırayla gönderiyoruz dedi ama...

Bende aynı şekilde kargoya verilmemiş acelemiz yok düzgün vergi ödemeden gelsinde bir teşekkür notu yazarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,203
Üyeler
188,384
Son üye
egethefinest
Geri