kaspersky kullanıyorum antivirüs ve kaldırmamı istiyor goodbyedpi benim güncel kullandığım antivirüsü izin vermiyorvirüs yok indirebilirsin ve açılmadı.
türktelekom kullanıyorum oda olurmu kralNetspeed veya turknet gibi bir iss kullaniyorsaniz dns ayarlarina 1.1.1.1 1.0.0.1 dnsini girerek kullanabiliyorsunuz.
turk telekom turkcell icin ise goodbyedpi kullanacaksiniz
![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
kaspersky ile ilgili sorun var kaspersky e dışlama ekle yoksa olmaz.kaspersky kullanıyorum antivirüs ve kaldırmamı istiyor goodbyedpi benim güncel kullandığım antivirüsü izin vermiyor
klasör aç klasöre ekle dpi klasöre indir sonra klasörün içine çıkart bu kadar. DPİ türk versiyonunu indir.onu nasıl ekleyebilirim hocam
Bir dosyayı, klasörü veya tehdit türünü tarama dışında tutma
support.kaspersky.com
klasör aç klasöre ekle dpi klasöre indir sonra klasörün içine çıkart bu kadar. DPİ türk versiyonunu indir.
goodbyedpi türkiye kullanırsan ping yapmaz orjinalinde ping yapıyor lolde filanDiscord açıldımı veya bir haber varmıdır
bazı kişiler goodbyedpi tavsiye ediyor virüslü olduğunu gösteriyor sizce ping çıkarmicak bir yazılım veya bir vpn güvenilir olcak şekilde önerebilir misiniz?