❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Uzun uğraşlar sonucu yapmayı başardım, işin tuhaf kısmı edu mail istemedi. uğraştıran kısım ise temp number oldu yaklaşık 50 tane numara almışımdır, ya çok fazla kullanıldı, ya bu numara ile doğrulama yapılamaz diyordu ya da sms gelmiyordu en sonunda sms geldi. Sonuç olarak hesap patlamazsa şuan için Gemini Pro sahibi olmuş oldum.

Uzun uğraşlar sonucu yapmayı başardım, işin tuhaf kısmı edu mail istemedi. uğraştıran kısım ise temp number oldu yaklaşık 50 tane numara almışımdır, ya çok fazla kullanıldı, ya bu numara ile doğrulama yapılamaz diyordu ya da sms gelmiyordu en sonunda sms geldi. Sonuç olarak hesap patlamazsa şuan için Gemini Pro sahibi olmuş oldum.
Gmail’e kurtarma maili mutlaka ekle. Numaraya birden fazla kod gelmiyor

Gmail’e kurtarma maili mutlaka ekle. Numaraya birden fazla kod gelmiyor
Diğer mailimi ekledim ayrıca family ile de hotmailimi familye aldım onu kullanacağım o maili vpnsiz bir şekilde göstermeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala alınabiliyor mu ona göre deneyeceğim.
Dün gece aldım hala alınabiliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Kurtarma e-maili olarak Türkiye’de açtığımız bir gmail hesabımızı kullanabiliriz değil mi?

Halen aktif.

gereksiz uzatılmış bir method numaraya gerek olmadan da alınıyor ayrıca yine öğrenci planı değişen bir şey yok

Geri