Noctua var ama fiyatlar pahali en f/p iyi kule tipi frost commanderpiyasadaki en iyi kule tipi nedir?
Hocam ayıptır söylemesi alacağınız işlemci baya t**lı onu kule tipleri taşıyamaz bence ve soğutmak için büyük kule tipi alsanız kaba durur kasada en iyisi o işlemci için sıvı soğutma bence.eyw hocam ona göre hallederim peki iyi bir kule tipi yeterli olur mu diyelimki bendeki yetmedi sıvı soğutmamı almam gerekir
Dostum senin kafan guzel herhalde yada trollük yapıyorsun @Mehmet Yılmazgüzel bilgi, teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki bu seni alakadar eder mi dost?
nutkum tutuldu... ilkokul mu burası?Dostum senin kafan guzel herhalde yada trollük yapıyorsun @Mehmet Yılmaz
Anakartı a620 soğutması ne derece iyi olabilir kule tipi yeterli olur mu bilemedim.Noctua var ama fiyatlar pahali en f/p iyi kule tipi frost commander
Sana kreş gibi geldi herhaldenutkum tutuldu... ilkokul mu burası?
Ben dene derim elindekiyle. Oyunlarda genelde sıcaklıkları iyidir 3d işlemcilerin. Elindekiyle yeterli bulmuyorsan alırsın yenisini.Halihazırda id cooling se224xts black kule tipi fanım var. 9800x3d alacağım yakın zamanda, soğutmaya yeterli olur mu?
Noctua NH-D15 G2 LBC olur 9800x3d için ama fiyatı gereksiz uçuk. Bizim pazarda daha da uçuk. Ondan dolayı Phantom Spirit, Frost Commander veya beQuiet Dark Rock Pro modellerine bakabilirsin.piyasadaki en iyi kule tipi nedir?
ANAokulu gibi geldi şuanSana kreş gibi geldi herhalde
ama duyduğum kadarıyla çoğu 240mm sıvı soğutma okadarda fark etmiyormus kule tipine göreHocam ayıptır söylemesi alacağınız işlemci baya t**lı onu kule tipleri taşıyamaz bence ve soğutmak için büyük kule tipi alsanız kaba durur kasada en iyisi o işlemci için sıvı soğutma bence.
Dostum muhatap olma senin dilinden trolluk yapmak kolay yetkililer ilgilensin senleANAokulu gibi geldi şuan
360mm sığmaz mı sizin kasayaama duyduğum kadarıyla çoğu 240mm sıvı soğutma okadarda fark etmiyormus kule tipine göre