bilmiyorsan niye cevap yazıyon kral mesaj mı kasıyonbilmiyorum
valoda falan kullanacağım %40 kullanım falan işlemciUzun süre yükte zorlanır diye düşünüyorum
Anakart neydi?Halihazırda id cooling se224xts black kule tipi fanım var. 9800x3d alacağım yakın zamanda, soğutmaya yeterli olur mu?
yoo, gelen cevapları daha rahat takip etmek için qralbilmiyorsan niye cevap yazıyon kral mesaj mı kasıyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valoda falan kullanacağım %40 kullanım falan işlemci
En sağlıklısı kullanıma göre test etmen iş görür mü görür ama ne kadar görür onu deneyerek gör hocam işlemciyi kesin alacaksan zaten soğutucu da bir zaman sonra bütçen kalırsa alırsınbilmiyorsan niye cevap yazıyon kral mesaj mı kasıyon
valoda falan kullanacağım %40 kullanım falan işlemci
Konunun üstünde takip yazıyor ona tıklarsan mesajları görebilirsin konuya gelenyoo, gelen cevapları daha rahat takip etmek için qral
Dostum forumda bildiğimiz şeylere cevap yazıyoruz bilmediğimiz her şeye cevap yazmak akıl karı değilbilmiyorum
eyw hocam ona göre hallederim peki iyi bir kule tipi yeterli olur mu diyelimki bendeki yetmedi sıvı soğutmamı almam gerekirEn sağlıklısı kullanıma göre test etmen iş görür mü görür ama ne kadar görür onu deneyerek gör hocam işlemciyi kesin alacaksan zaten soğutucu da bir zaman sonra bütçen kalırsa alırsın
Konunun üstünde takip yazıyor ona tıklarsan mesajları görebilirsin konuya gelen
güzel bilgi, teşekkür ederimEn sağlıklısı kullanıma göre test etmen iş görür mü görür ama ne kadar görür onu deneyerek gör hocam işlemciyi kesin alacaksan zaten soğutucu da bir zaman sonra bütçen kalırsa alırsın
Konunun üstünde takip yazıyor ona tıklarsan mesajları görebilirsin konuya gelen
peki bu seni alakadar eder mi dost?Dostum forumda bildiğimiz şeylere cevap yazıyoruz bilmediğimiz her şeye cevap yazmak akıl karı değil