Rampage V900-S Vites ve Debriyaj Eklenir mi?

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
447
Dostlar merhaba elimdeki rampage v900 e vites ve debriyaj ekleye bilirmiyim acaba ne kadara olur fiyati

Dostlar merhaba elimdeki rampage v900 e vites ve debriyaj ekleye bilirmiyim acaba ne kadara olur fiyati
yanlış bilmiyorsam ekleyemezsin. çünkü direksiyonun arkasında vites için ayrı bir giriş var. bu giriş ise vitesli olarak satılılan v902 modelinde mevcut.

Sahibinden'de el yapımı debriyaj ve vitesler mevcut. Bunlar direkt olarak bilgisayara takıldığı için tüm direksiyon setleriyle uyumlu diyebiliriz. Bu sayede V900-S'e debriyaj ve vites ekleyebilirsin.

Örnek
Peki herkesin ortaya taktiği logolar var onlardan arattım ama bulamadım bulabilirseniz Mercedes Volvo Scania logolarının linklerini verirmisiniz

Peki herkesin ortaya taktiği logolar var onlardan arattım ama bulamadım bulabilirseniz Mercedes Volvo Scania logolarının linklerini verirmisiniz
Onlarla hiç ilgilenmediğim için bilmiyorum maalesef.

Onlarla hiç ilgilenmediğim için bilmiyorum maalesef.
hocam birde bus sim oynarken oyun gazla freni aynı tus gibi algılıyor bunu nasıl cozerim acaba cok sinir oldum oynayamıyorum oyunu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-22 160748.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-22 160748.webp
    68.6 KB · Hit: 11
hocam birde bus sim oynarken oyun gazla freni aynı tus gibi algılıyor bunu nasıl cozerim acaba cok sinir oldum oynayamıyorum oyunu
Pedallardan biri basılmadığı halde kendi kendine %1-2 civarı basılı kalıyorsa ayarlama yaparken onu algılıyor olabilir. Böyle bir durum yoksa direksiyonu resetlemeyi deneyebilirsin.
  1. "Prog" tuşuna bir kez bas.
  2. Kırmızı ışığın yanıp sönmeye başlaması lazım
  3. Kırmızı ışık yanıp sönerken "Options" tuşuna 4 kez bas çek yap.
  4. Kırmızı ışığın sabit yanmaya başlaması lazım.
  5. Her şey doğru yapıldıysa resetleme işlemi tamamlanacak.

Geri