sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
gamesir nova lite alin gecin ya o kadara cikmaya gerek yok
Çok daha iyi bir kol hocam cyclone 2. Nova lite'ın üstüne bir nova lite daha eder fazlasıylagamesir nova lite alin gecin ya o kadara cikmaya gerek yok
Hocam almışken en iyisini alsıngamesir nova lite alin gecin ya o kadara cikmaya gerek yok
Hocam arada o fiyatlara bile düşüyor çokta kötü değil ama fiyatı fazla mı fazla geçen ay insanlar 1600 e aldılar o fiyata daha iyisini bulamazsınBana sorarsanız 1800-1900 üstüne gitmemeli o da tetik titreşimi ve xbox logosu nedeniyle tamamen. Xbox uyumluluğu olmasa marka değeri katılmasa çok daha alta gidecek bir kol açıkçası
1600 civarına mantıklı olsa da gene de daha iyi seçenekler var şu an. Malzeme kalitesine çok önem veriyorsanız alınabilir xbox series kolu ama fantech shooter 3, bigbig won gale hall, machenike g1 gibi kollar varken gene de çok düşünmezdim açıkçasıHocam almışken en iyisini alsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam arada o fiyatlara bile düşüyor çokta kötü değil ama fiyatı fazla mı fazla geçen ay insanlar 1600 e aldılar o fiyata daha iyisini bulamazsın
Hocam bence o kollar xbox dan daha iyi değil benim için xbox hall effect olsa çoğundan iyi olur zaten garantisi var1600 civarına mantıklı olsa da gene de daha iyi seçenekler var şu an. Malzeme kalitesine çok önem veriyorsanız alınabilir xbox series kolu ama fantech shooter 3, bigbig won gale hall, machenike g1 gibi kollar varken gene de çok düşünmezdim açıkçası
Hocam polling rate olarak da geride xbox. Gecikmesi daha fazla belli oyunlarda göze batıyorHocam bence o kollar xbox dan daha iyi değil benim için xbox hall effect olsa çoğundan iyi olur zaten garantisi var
Hocam hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çok sıkıntı olacağını düşünmüyorumHocam polling rate olarak da geride xbox. Gecikmesi daha fazla belli oyunlarda göze batıyor
Kendim f1 oynarken kaç kere viraj kaçırdığımı sayamadım valla hocam. Avusturya gibi bir pistte bile kaç kez pistten taştımHocam hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Hayırlı olsun hocam bende almayı düşünüyorumTeşekkür ederim önerileriniz için. Bugün cyclone 2 siparişi verdim. Umarım sorunsuz kullanırım