Yardım Oled ekranlarınızı % kaç parlaklıkta kullanıyorsunuz ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Oledlerdeki yanma riski parlaklık ile orantılı olarak artıyor maalesef.

%100'de 280 NİT olan bir oled monitörü % kaç'ta kullanmak daha iyidir sizce ? maksimum panel koruması açısından ve görüntü canlılığını kaybetmeyecek şekilde.

Oledlerdeki yanma riski parlaklık ile orantılı olarak artıyor maalesef.

%100'de 280 NİT olan bir oled monitörü % kaç'ta kullanmak daha iyidir sizce ? maksimum panel koruması açısından ve görüntü canlılığını kaybetmeyecek şekilde.
%15'de.

%100 + HDR FULL :d

Ekler

• 1750540610382.webp
    1750540610382.webp
    20.7 KB · Hit: 30
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g6 oled. Şöyle bi konu açmıştım 2 gün önce https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-g6-oled-monitor-oled-yanigi-oldu.1123570/
Konunuzu okudum öncelikle geçmiş olsun umarım başka sorunlar yaşamazsınız. Fakat piksel yenilemeyi hiç yapmamışsınız 3 ay boyunca. Bu işlemi 4 saatte 1 yapın hocam. Ben ve birçok insan böyle kullanıyor. Doğrusu bu çünkü.

Konunuzu okudum öncelikle geçmiş olsun umarım başka sorunlar yaşamazsınız. Fakat piksel yenilemeyi hiç yapmamışsınız 3 ay boyunca. Bu işlemi 4 saatte 1 yapın hocam. Ben ve birçok insan böyle kullanıyor. Doğrusu bu çünkü.
monitör kapanınca otomatik yapıyor sanırım. 2-3 günde bir elle yaparım artık

monitör kapanınca otomatik yapıyor sanırım. 2-3 günde bir elle yaparım artık
Sizin modeli detaylıca araştırmadığım için bilmiyorum fakat benim monitör her uyku modunda kendisi yapıyor mesela. Ben manuel hiç yapmıyorum. Sizinki de öyleyse manuele gerek yok.

Geri