🔥İndirim Dareu EK75 RT Manyetik Switch Klavye 2500TL

Reaksiyon skoru
103
Bu fiyata akko fun 60 veya Mad68 ancak alınabiliyor burada Aimadapt performans testini wooting'e kıyasla yapmış. Siyah ve şeffaf tuş takımlı versiyonu da sitede mevcut 75 boyutlu klavye tercih edenler için bana kalırsa gayet alınabilir.

Ürünü sağlam bir şekilde gönderiyolar ama satış sonrası destekleri yok desek yeridir o konuda haklısın. Temu veya Aliexpress'den alışveriş yapıyormuşsun gibi biraz.
temunun 3 ay garantisi var en azından en ufak problemde yardımcı oluyorlar

Stem wobble'a bak o.O2 sanırsın jöleden yapmışlar, ayrıca gasket yok mu? Boardu da pek iyi gelmedi.Ek olarak her manyetik yazan klavyeye tuzla koşmayın. Hepsi aynı kalitede değil. Sitesinde de 150 dolardan satılıyor.

Stem wobble'a bak o.O2 sanırsın jöleden yapmışlar, ayrıca gasket yok mu? Boardu da pek iyi gelmedi.Ek olarak her manyetik yazan klavyeye tuzla koşmayın. Hepsi aynı kalitede değil. Sitesinde de 150 dolardan satılıyor.
Zaten incelemesi var. 2500TL baya giriş seviyesi sayılır manyetik switch için. Stem wobble inceleme için giden ürüne göre de değişebiliyor yani sana hiç wobble olmayan ürün de gelebilir. Akko 60 ve Mad68'de kullandım onlar da kalite olarak çok iyi sayılmazlar.

Zaten incelemesi var. 2500TL baya giriş seviyesi sayılır manyetik switch için. Stem wobble inceleme için giden ürüne göre de değişebiliyor yani sana hiç wobble olmayan ürün de gelebilir. Akko 60 ve Mad68'de kullandım onlar da kalite olarak çok iyi sayılmazlar.
hepside aynı firma 5400den satıyor, belki yanlış fiyattır.

Bu fiyata akko fun 60 veya Mad68 ancak alınabiliyor burada Aimadapt performans testini wooting'e kıyasla yapmış. Siyah ve şeffaf tuş takımlı versiyonu da sitede mevcut 75 boyutlu klavye tercih edenler için bana kalırsa gayet alınabilir.

connectgameden hiçbir şey almayın ürün arızalandığında hiçbir türlü ilgilenmiyorlar iletişim numaraları bile yok diliniz yanmasın benden söylemesi

Stem wobble'a bak o.O2 sanırsın jöleden yapmışlar, ayrıca gasket yok mu? Boardu da pek iyi gelmedi.Ek olarak her manyetik yazan klavyeye tuzla koşmayın. Hepsi aynı kalitede değil. Sitesinde de 150 dolardan sa
Düz EK75 modelinde gasket mount vardı. Bunda var mı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepside aynı firma 5400den satıyor, belki yanlış fiyattır.
60-70 dolar civarına satılıyor yurt dışında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

connectgameden hiçbir şey almayın ürün arızalandığında hiçbir türlü ilgilenmiyorlar iletişim numaraları bile yok diliniz yanmasın benden söylemesi
Doğru satış destekleri yok ben bunu inkar etmiyorum. Almak isteyen bunu bilerek alsın 75 boyut manyetik switch bir klavye olarak 2500TL'ye muadil seçenek yok şuan VGN A75 vardı ama onun da stoğu bitirdiler.

csde ve masaüstünde farklı mouselar kullanıyorum, buradan satın alınmış ikinci el bir delux m800 pro almıştım 1khzde masaüstünde kullanıyordum, ufak bir sorun yaşadım, adamlara mail attım destek talep ettim instagramdan yazdım dumanla haber bile yolladım elemanlar asla dönüş yapmıyor :D

ürünün bu esnada 1 yılı aşkın garanti süresi vardı, kendim halletmek zorunda kaldım (vura vura switchi yerine oturttum)

1000 lira fazla olsun, daha kötüsü olsun, connectgame olmasın

Aktif olarak kullanıyorum yanına ekstra Fun 60 max kullanıyorum 2 si birlikte elimde mevcut. Ben açıkçası beğenmiyorum bi daha tercih etmezdim 2600e almıştık. Driverı çok ama çok kötü yazım hissiyatı güzel rapid trigger 0.1 veya 0.5 arası değerlerlerde kullanmayı hiç düşünmeyin giriş seviyesi bi klavye tabii ama 1 de kullanırsın tipi falan güzel kasası güzel pbtleri güzel.

Geri