sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 625
yapmiyolar normalde .d pazar bile destek aktifbugün haftasonu adamlar izin yapmasın mı arkadaşlar![]()
yapmiyolar normalde .d pazar bile destek aktifbugün haftasonu adamlar izin yapmasın mı arkadaşlar![]()
dün bana akşam üstü 5-6 gibi yazmışlardı cido nebula mavi almıştım stok bitti mor yada pembe verelim dedi bende siparişi iptal edin dedim. Bide tc kimlik numaramı yanlış yazmışım düzeltir misiniz demişler bir sürüde özür dilemişleryapmiyolar normalde .d pazar bile destek aktif
dün bana akşam üstü 5-6 gibi yazmışlardı cido nebula mavi almıştım stok bitti mor yada pembe verelim dedi bende siparişi iptal edin dedim. Bide tc kimlik numaramı yanlış yazmışım düzeltir misiniz demişler bir sürüde özür dilemişler![]()
dynatabx te almıştım nebula ikinci klavyeydi sesi hoşuma gitti diye almıştımne alicaksiniz hocam simdi iptal yediginiz icin
dynatabx te almıştım nebula ikinci klavyeydi sesi hoşuma gitti diye almıştım![]()
bende bıraktım hocam elimde zaten iki tane klavye var bir tane daha aldık 3 oldu satılmasıda zor oluyorhayirlisi olsun ben biraktim ya daha siparis gecmiyom
Bende shenzenaudiodan bir kulaklık almıştım hocam bendede hala güncelleme yok bu şekilde kaldı galiba uçaklarda bir problem oldu çünkü sınıflandırma işlemi yapılmış sadece uçması kaldı diye biliyorum.
valla koleksiyonluk oldu bende artikbende bıraktım hocam elimde zaten iki tane klavye var bir tane daha aldık 3 oldu satılmasıda zor oluyor![]()
Şuanda uçakta türkiyeye doğru yoldamı hocam yoksa yükleniyormu daha ben daha uçağa yüklenmedi diye düşünüyodum.Alıntıyı görüntüle
galiba ayni ucaktalar
stokda olmamasına rağmen özelden mail atarak istemek ne ara iş oldu?Ee ne var bunda. İyiliği suistimal etmiyoruz adamlara para kazandırıyoruz. Olması gereken bu. değişim istersin yaparlar. Trde değişim istenip uğraştırsak ve değişim yapılsa adı iyilik olur, yabancılarda ise bu iyilik değil direkt işi gereği yapması gerek adamlar böyle öğreniyor.
bi bilgim yok emin degilim tatil diye ilerleme olmuyordur yuksek ihtimalleŞuanda uçakta türkiyeye doğru yoldamı hocam yoksa yükleniyormu daha ben daha uçağa yüklenmedi diye düşünüyodum.
Bakalım hocam o zaman yarına her şey belli olur.bi bilgim yok emin degilim tatil diye ilerleme olmuyordur yuksek ihtimalle