Çözüldü✓ 500 liraya Asus Strix R7 370 2 GB alınır mı?

Mahalle bilgisayarcılarında bulursun muhtemelen ama maaş değil de daha çok harçlık verirler muhtmelen çırak muamelesi yaparlar.
Alan var da günlük bile vermiyorlar

Hocam onceki sayfaları okumadım ama canli bomba beslersin bence biraz para biriktir nvdia 900-1000 serisi falan birsey al

Olduğum bölge de yok, sorun da orada
O da var ya 1 yıl kadar Trabzonda yaşamıştım gerçekten biraz boş şehirler ya(ki şuan en dolularından sanırım trabzon).Giresun da trabzonun 2015 zamanlarına benziyordur muhtelen şuan.Ne diyelim allah kolaylık versin,ayt ye girceksen de başarılar kanks.

Hocam onceki sayfaları okumadım ama canli bomba beslersin bence biraz para biriktir nvdia 900-1000 serisi falan birsey al
Okumaya gerek yok, sohbete döndü buralar. 900 serisi zaten güç kaynağıma ve bütçeme yetmez, 1000 serisini direkt geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O da var ya 1 yıl kadar Trabzonda yaşamıştım gerçekten biraz boş şehirler ya(ki şuan en dolularından sanırım trabzon).Giresun da trabzonun 2015 zamanlarına benziyordur muhtelen şuan.Ne diyelim allah kolaylık versin,ayt ye girceksen de başarılar kanks.
EyvAllah kanks. Sabah ki ruh hâlime göre girer ya da girmem.

Selamünaleyküm dostlar.

1 haftalık, oldukça yorucu ekran kartı arayışımda, Facebook'ta ne kadar çok alım ilanı açsam da sonuç alamadım. Bugün bir bilgisayarcıya yazdığımda 500 TL'ye Asus Strix R7 370 DirectCU II OC ekran kartını buldum. Performans olarak RX 460'a denk görünüyor ve hoşuma gitmedi değil.
Yine de 110W güç tüketimi beni düşündürüyor çünkü benim güç kaynağım sadece 280W. Eğer bu da olmazsa — ki artık rüyalarım bile ekran kartından başka bir şey değil — pazartesiye kadar aramaya devam edeceğim, sonra bırakacağım.

Düzenleme: fiyat 500 liraya düştü
kardeşim yaş kaç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,074
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri