Çözüldü✓ Razer steelseries gibi bilindik mouse öneri

atackpros

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçem 1k max 1,2k oynarim ona göre önerin mümkünse bilindik sitelerden olsun bide banka hesabi actirma cashback falan gerektirmeyen

Bildiğiniz güzel razer mouse var mi bu civarlarda çift tıklama olmasın omron switch gibi g203de yasadigim sorunu yaşamak istemiyorum

iyzico için banka hesabı açmana gerek yok sadece tel no ile kayıt oluyorsun wraith güvenilir rahatlıkla alışveriş yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantisi varmı
2 yıl kendileri garanti sağlıyor ulugameste iyzico cashbackleri geçerli değil wraith den alırsan daha uyguna gelir

iyzico için banka hesabı açmana gerek yok sadece tel no ile kayıt oluyorsun wraith güvenilir rahatlıkla alışveriş yapabilirsin
Wraithle sorunum yok cashback icin kimlik no falan istemiyorum ulugames düşünüyorum suan da garanti var mı

2 yıl kendileri garanti sağlıyor ulugameste iyzico cashbackleri geçerli değil wraith den alırsan daha uyguna gelir
Kendileri derken

Mesela bozuldu garantiye gondersek duzeltirler mi gibi garanti mi

Wraithle sorunum yok cashback icin kimlik no falan istemiyorum ulugames düşünüyorum suan da garanti var mı

Kendileri derken

Mesela bozuldu garantiye gondersek duzeltirler mi gibi garanti mi
Site güvenilir garanti konusunu bilmiyorum 2 yıldır tahminimce sorun isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,718
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri