KRAL YENİDEN SATIŞTA Thermalright Frost Commander 140 1.799

5600x e gereksiz olur tam soğutucusunu almışsınız zaten xd
Gelecek içinde almış olurum mantığı ile düşünmüştüm kasamı kapalı bir alanda kullanıyorum o yüzden ısılar artıyor. Stokta da olmayan bir soğutucu olduğu için uzun zamandır o yüzden düşünmüştüm.

Gelecek içinde almış olurum mantığı ile düşünmüştüm kasamı kapalı bir alanda kullanıyorum o yüzden ısılar artıyor. Stokta da olmayan bir soğutucu olduğu için uzun zamandır o yüzden düşünmüştüm.
o zaman tabi alınabilir ileriye dönük olarak ben şuan 5700x3d ile kullanıyorum bayağı iyi ileride 9700x ile beraber ddr5 sisteme bile geçsem bu soğutucuyu kullanırım

Bende phantom var o da biniyor işte tasarım aynı. Noctua gibi yapsalar tasarımı öyle bir sorun olmayacak.
Noctua da biniyor illa. Ram üzeri olmayan birkaç model var çift kuleli onlar da TR'de yok diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değil, frost commander daha iyi, hem daha iyi soğutuyor hem de daha az gürültü yapıyor.

tabii yeniden 1700 lira verecek bir fark yok, değerleri yakın

Kaynak paylaşırsanız daha iyi olur çünkü bu video dediğinizle gram uyuşmuyor.

Soğutur, kullanıyorum. Ufak bi undervolt ile cinebench R23 de 9800x3d yi 76 derecede tutuyor.

Ram low profile ise değmiyor, rgb vs ise kapatabiliyor ancak.
Hocam benim ram XPG Lancer CL30 6000mhz olacak, onlara sıkıntı mı yaratacak yani şimdi ? illa düşünmüşlerdir bu durumu ya sorunsuz kullanamıyor muyumdur ? Bi şüphe düşürdünüz. Pekte anlamıyorum işlerden.

Doğrudur aklımda oyle kalmış ozaman eş.gecelim.

8mm heatpipe x 5 units yazıyormuş artık kafam hangi soğutucu da kaldıysa.
aklım şuan.
ASSASSIN VC ELITE WH de 7 borulu.
ekran hariç isteğimi hemen hemen karşılıyor stok gelirse alıcam kismet bakalım.
Alıntıyı görüntüle
Varmış gerçi ram üzerine binmeyen. Sinerji'de var herhalde bu model. @Phegru

Hocam benim ram XPG Lancer CL30 6000mhz olacak, onlara sıkıntı mı yaratacak yani şimdi ? illa düşünmüşlerdir bu durumu ya sorunsuz kullanamıyor muyumdur ? Bi şüphe düşürdünüz. Pekte anlamıyorum işlerden.
Ön fanı azıcık yukarı kaldırıyorsunuz ve yetiyor. Kasanızın destek ölçüsü ile uç uca değilse hiçbir problem yaşamazsınız.

Varmış gerçi ram üzerine binmeyen. Sinerji'de var herhalde bu model. @Phegru

Ön fanı azıcık yukarı kaldırıyorsunuz ve yetiyor. Kasanızın destek ölçüsü ile uç uca değilse hiçbir problem yaşamazsınız.
Kasamda 160mm'e kadar desteklediği yazıyor ama sanırım sorun olmayacaktır o zaman.

Kasamda 160mm'e kadar desteklediği yazıyor ama sanırım sorun olmayacaktır o zaman.
Frost Commander ölçüsünü hatırlamıyorum da 3-4mm den fazlaysa aradaki fark hiçbir sorun olmaz. Daha az ise denemeden çok bilemezsiniz.

Frost Commander ölçüsünü hatırlamıyorum da 3-4mm den fazlaysa aradaki fark hiçbir sorun olmaz. Daha az ise denemeden çok bilemezsiniz.
Sağolun hocam bir de sizce 9800X3D mi 9700X mi, DDR5 geçiyorum. 1440P, 6700XT ile kullanacağım, csgo ve Valorant oynamıyorum. Pubg, Lol, Tft ve yeni nesil oyunlar oynayacağım ileride 5070 Ti geçeceğim. Aradaki 8 bin TL fark verilir mi :D

Sağolun hocam bir de sizce 9800X3D mi 9700X mi, DDR5 geçiyorum. 1440P, 6700XT ile kullanacağım, csgo ve Valorant oynamıyorum. Pubg, Lol, Tft ve yeni nesil oyunlar oynayacağım ileride 5070 Ti geçeceğim. Aradaki 8 bin TL fark verilir mi :D
Aradaki 8k farka değeceğini düşünmüyorum 9700x güzel bir opsiyon.

hocam o oyunlar için zaten sistem bayağı yüksek :ROFLMAO:

Geri