Yardım IPhone hangisini almalıyım

En iyi F/P iPhone hangisi(taksitli)

• Oy kullanan toplam üye
    38

Faustomeister

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
Bütçe
45000
Kardeşime Bir iPhone alıcam uzun süre kullanması önemli.(4-5 sene)
iPhone nun Küçük modelleri tercihim olucak(13 13pro 14vb)
Oyun vs oynamıyor. Sosyal medya Office programlarını ve fotoğraf çekmede kullanıyor
Magsafe destekli olması iyi olur
Bide taksit ile alıcam hangilerini tavsiye edersiniz
Kronik problemler var mı?

Kardeşime Bir iPhone alıcam uzun süre kullanması önemli.(4-5 sene)
iPhone nun Küçük modelleri tercihim olucak(13 13pro 14vb)
Oyun vs oynamıyor. Sosyal medya Office programlarını ve fotoğraf çekmede kullanıyor
Magsafe destekli olması iyi olur
Bide taksit ile alıcam hangilerini tavsiye edersiniz
Kronik problemler var mı?
Yani ben olsam düz 15 veya temiz bulursam 13 pro

15in düzüde iş yapar. Hz takıntınız yoksa bence güncel olsun sağlam olsun 15 alın geçin
Kardeşimin umursamaz hz
Pil ömrü akıcılık
Isındığında kapanmasın
Güzel fotoğraf çeksin kafasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Android kullanıcısıyım iPhone çok bilmiyorum araştırdım da işlemcileri Kamera sadece yazı ile anlaşılmıyor

Kardeşimin umursamaz hz
Pil ömrü akıcılık
Isındığında kapanmasın
Güzel fotoğraf çeksin kafasında

Ben Android kullanıcısıyım iPhone çok bilmiyorum araştırdım da işlemcileri Kamera sadece yazı ile anlaşılmıyor
Hz akıcılıkta etki eder eski telefonu yani suanki 120 hz ise geçince biraz rahatsız olabilir. Ama fazlada önemli değil kişiden kişiye değişir batarya her iphonede olduğu gibi akşamına sarja takıyosun gün içinde çok bakıyosan(benim 15 proda öyle) kamera olarak da zaten her şey ortada

15in düzüde iş yapar. Hz takıntınız yoksa bence güncel olsun sağlam olsun 15 alın geçin

Hz akıcılıkta etki eder eski telefonu yani suanki 120 hz ise geçince biraz rahatsız olabilir. Ama fazlada önemli değil kişiden kişiye değişir batarya her iphonede olduğu gibi akşamına sarja takıyosun gün içinde çok bakıyosan(benim 15 proda öyle) kamera olarak da zaten her şey ortada
15 mi 16 mı arada kaldım gibi 4-5k fiyat farkı var

15 mi 16 mı arada kaldım gibi 4-5k fiyat farkı var
Bütçe Varsa Bence Her Zaman En Son Çıkan Model Sonuç Olarak Ne Kadar Yeni Olursa Güncelleme Desteğide O Kadar Uzun Oluyor Yani Kullanır 4-5 Sene 16'yı Kendi Fikrim İphone Almaman Olur Yerine Daha Ucuz Daha İyi Telefon Olan S25 Plus Olacaktır

Bütçe Varsa Bence Her Zaman En Son Çıkan Model Sonuç Olarak Ne Kadar Yeni Olursa Güncelleme Desteğide O Kadar Uzun Oluyor Yani Kullanır 4-5 Sene 16'yı Kendi Fikrim İphone Almaman Olur Yerine Daha Ucuz Daha İyi Telefon Olan S25 Ultra Olacaktır
Kendim için olsa s23 s serisi veya başka Androidler. Ama Apple ekosistemi kullanıyor öyle tercihi

ben olsam şu an almam iphone, iphone 17 daha mantıklı gelicek 120hz ile beraber onu almak daha mantıklı, diğerleri o paraya değmez bile.50k verip 60hz kullanmak bana normal gelmiyor

ben olsam şu an almam iphone, iphone 17 daha mantıklı gelicek 120hz ile beraber onu almak daha mantıklı, diğerleri o paraya değmez bile.50k verip 60hz kullanmak bana normal gelmiyor
Hz dediğiniz şey o kadar abartılacak bir şey değil hele ki telefonlarda.. Bari pc deseniz anlarız ama telde pek fark olmuyor.

90hz tel ile 60hz tel kullanıyorum güncel olarak ve hiç fark yok neredeyse. Ancak monitörde vesaire büyük ekranlarda bu fark daha da hissedilir oluyor. Açıklığa kavuşturmak istediğim mevzu bu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,399
Üyeler
187,672
Son üye
AresSalamanca
Geri