boost hyper
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 202
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilemedim ikinci elden 240 ips bakayım o zamanÖnceki monitör daha iyiydi dersiniz bence özellikle rekabetçi oyunlarda.
bilemedim ikinci elden 240 ips bakayım o zamanÖnceki monitör daha iyiydi dersiniz bence özellikle rekabetçi oyunlarda.
Bütçe 6k değil miydi sizinbilemedim ikinci elden 240 ips bakayım o zaman
bütçe yok aslında monitör de değişmeyecektim bu monitörü 4.5a bulunca baya uygun gelmiştiBütçe 6k değil miydi sizin
Fps oyunu için va panel almabu monitör nasıldır hz arttırmak istiyorum 240larla farkı olur mu alınır mı?![]()
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelewww.mediamarkt.com.tr
Öğrenci indirimi nasıl oluyor bulamadımÖğrenci indirimiyle 6k ya düşüyor buna bakabilirsiniz.
![]()
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.068,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
pahalı hocamasus 23 8 vg249qm1a al kanka 270hz ıps panel samsungu sal bende şu an bu monitor var
şu bahsettiği öğrenci indirimi varsa diğer ips olana bakıcam yaFps için va iyi oluyor. Ips öneririm ama ben. Hikayeli oyunlarda daha iyi. Sadece fps oynuyorsanız Va alabilirsiniz ama film vesaire falan izlerken de Ips bir başka olur.
Ben şahsen Va monitörümle valoyu güzel bir şekilde oynuyorum lakin hikayeli oyunlarda renkler tat vermiyor. Veya film izlerken falan. Yani önerim Ips ekran.
Va'da siyahlar tam siyah oluyor. Yani fps için ideal. Ips'te ise renkler canlı oluyor ve siyah renk biraz parlak görünüyor. Yani film ve hikayeli oyun için Ips ekran.şu bahsettiği öğrenci indirimi varsa diğer ips olana bakıcam ya
hocam zaten şuan ips kullanıyorum memnunum ama diğer lenovo 280hz 4500tl olunca bi cazip geldiVa'da siyahlar tam siyah oluyor. Yani fps için ideal. Ips'te ise renkler canlı oluyor ve siyah renk biraz parlak görünüyor. Yani film ve hikayeli oyun için Ips ekran.
Ben şahsen Ips alırdım.
Valla hocam fps için pişman etmez ama bence renklerin canlı gözükmesi daha önemli olduğundan dolayı Ips derim ben. Tabi pc'de gece gündüz fps oynayan biriyseniz va ips hiç fark etmez sizin içinhocam zaten şuan ips kullanıyorum memnunum ama diğer lenovo 280hz 4500tl olunca bi cazip geldi
bakalım hocam film vs de izliyorum ama hikayeli oyunlar çok takılmam şu samsunga öğrenci indirimi ile 6000 demişti arkadaş öyle bişey varsa samsungu alıcam sanırımValla hocam fps için pişman etmez ama bence renklerin canlı gözükmesi daha önemli olduğundan dolayı Ips derim ben. Tabi pc'de gece gündüz fps oynayan biriyseniz va ips hiç fark etmez sizin için![]()
bi de alakasız olucak baya ama r 3600 ve rtx 4060 darboğaz yapar mı biraz yapar sanırım ama performansı inanılmaz etkiler miValla hocam fps için pişman etmez ama bence renklerin canlı gözükmesi daha önemli olduğundan dolayı Ips derim ben. Tabi pc'de gece gündüz fps oynayan biriyseniz va ips hiç fark etmez sizin için![]()