Monitör Önerisi 280hz

Öğrenci indirimiyle 6k ya düşüyor buna bakabilirsiniz.
Öğrenci indirimi nasıl oluyor bulamadım

Fps için va iyi oluyor. Ips öneririm ama ben. Hikayeli oyunlarda daha iyi. Sadece fps oynuyorsanız Va alabilirsiniz ama film vesaire falan izlerken de Ips bir başka olur.
Ben şahsen Va monitörümle valoyu güzel bir şekilde oynuyorum lakin hikayeli oyunlarda renkler tat vermiyor. Veya film izlerken falan. Yani önerim Ips ekran.

Fps için va iyi oluyor. Ips öneririm ama ben. Hikayeli oyunlarda daha iyi. Sadece fps oynuyorsanız Va alabilirsiniz ama film vesaire falan izlerken de Ips bir başka olur.
Ben şahsen Va monitörümle valoyu güzel bir şekilde oynuyorum lakin hikayeli oyunlarda renkler tat vermiyor. Veya film izlerken falan. Yani önerim Ips ekran.
şu bahsettiği öğrenci indirimi varsa diğer ips olana bakıcam ya

Va'da siyahlar tam siyah oluyor. Yani fps için ideal. Ips'te ise renkler canlı oluyor ve siyah renk biraz parlak görünüyor. Yani film ve hikayeli oyun için Ips ekran.
Ben şahsen Ips alırdım.
hocam zaten şuan ips kullanıyorum memnunum ama diğer lenovo 280hz 4500tl olunca bi cazip geldi

hocam zaten şuan ips kullanıyorum memnunum ama diğer lenovo 280hz 4500tl olunca bi cazip geldi
Valla hocam fps için pişman etmez ama bence renklerin canlı gözükmesi daha önemli olduğundan dolayı Ips derim ben. Tabi pc'de gece gündüz fps oynayan biriyseniz va ips hiç fark etmez sizin için ;)

Valla hocam fps için pişman etmez ama bence renklerin canlı gözükmesi daha önemli olduğundan dolayı Ips derim ben. Tabi pc'de gece gündüz fps oynayan biriyseniz va ips hiç fark etmez sizin için ;)
bakalım hocam film vs de izliyorum ama hikayeli oyunlar çok takılmam şu samsunga öğrenci indirimi ile 6000 demişti arkadaş öyle bişey varsa samsungu alıcam sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi de alakasız olucak baya ama r 3600 ve rtx 4060 darboğaz yapar mı biraz yapar sanırım ama performansı inanılmaz etkiler mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,350
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri