❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 PRO 873 TL (22 DOLAR)🔥🔥🔥

Yaw insanlar istiyor ki, 1000 lira versin ömür boyu kullansin.

1000 TL altında aldilad zaten, maks 2 yıl kullansak yeter.

%60 vergiyi hesap ederek alın. Vergi çıkmayacağının garantisi yok ama vergi çıkacağının garantisi var

%60 vergiyi hesap ederek alın. Vergi çıkmayacağının garantisi yok ama vergi çıkacağının garantisi var
Vergi çıkacağının garantisi var mı ? kim diyo bunu sen gümrük memuru falan mısın kral

gene bilgisiz biri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakin 50 kez aciklama yaptim bidaha yapmicam vergi filan yok alan alir kimseyi kotu etkilemeyin urunde kronik olabilir bazen bazen iyidir sans isi bu

gene bilgisiz biri

bakin 50 kez aciklama yaptim bidaha yapmicam vergi filan yok alan alir kimseyi kotu etkilemeyin urunde kronik olabilir bazen bazen iyidir sans isi bu
Cahil cühela kanka

yunexpress aktif olarak son mil kodu 60xxx olanlara yada paltr olanlara teslim ediyor urunu paltr ye verirse aras kargo ve kargoistte veriliyor kargo vergi cikmiyor. ptt alirsa vergi cikiyor onada gitme ihtimali yok 60xxx oluncada eskiden ptt aliyordu artik sürat kargo aliyor oyüzden herkesin ici rahat olabilir
.

Cahil cühela kanka
hala diyorum son 6 ayda yurtdisi siparislerinde en aktif kisiyim nerdeyse forumda

.

hala diyorum son 6 ayda yurtdisi siparislerinde en aktif kisiyim nerdeyse forumda
Kanka o zaman sana bi soru sorucam aliexpress ilk siparişten 1 figür almak istiyorum 400 500tlye geliyor vergiyle birlikte sorun yaşatır mı bana gümrükte vs?

vergi sınırı 30 euro değilmiydi 22 dolar ile niye ekstra vergi çıksın ki

Kart bilgilerini giriyom parada var red veriyor?
yaş kaç bilmiyorum kredi kartın olması lazım öncelikle , limitinin %25 i kadar nakit avans çekebilirsin. mobil bankacılığa girip nakit avans diyeceksin %5 faiz ile çektiğin parayı kredi kartının borcu ne zaman geliyorsa o zaman ödeyeceksin taksit yapmak sana kalmış fazla koyar taksit genelde.

bende 17 dolar gösteriyor

Ekler

• Screenshot_91.webp
    Screenshot_91.webp
    13.3 KB · Hit: 60
Vergi çıkacağının garantisi var mı ? kim diyo bunu sen gümrük memuru falan mısın kral
Cahil cühela kanka
.

Garantisi burada bak ekledim görseli ama sen diyorsan ki yasa kanun beni bağlamaz ben illegal bir şekilde vergisiz alıyorum bu kanun beni bağlamaz o başka
Herkesi kendi gibi sanan ultra zekalı arkadaşım alan kişilere vergi çıktığında o vergiyi siz mi karşılayacaksınız da garantisini veriyorsunuz. Garanti verdiğinize göre karşılamanız gerekiyor varsa böyle bir uygulamanız bende alayım ama ortada kanunla kesin olan bir şeyi savunan birine cahil cühela diyerek az çok kendi karakterinizi belli etmişsiniz zaten.
Ekran görüntüsü 2025-06-25 152401.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,408
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri