❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 PRO 873 TL (22 DOLAR)🔥🔥🔥

Bu kadar karın ağrısı çekmek yerine IYZICO %10 Cashback falan verdiği herhangi siteden 1K'ya VXE R1 falan almak daha mantıklı değil mi?
Bu mouse çok ultra fark mı yaratıyor?

ben dahil 7 tüm aile fertlerimin aylık yurtdışı şipariş limitlerini dolduracak kadar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanuna aykırı adam yürü bee :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
siparis limiti uygulamasi kalktigindan haberin yok galiba hocam neyse vergi yok rahatca alin

adamlar yok kardeşim yunoexprese vermiyoruz derlerse ne yapmayı planlıyorsunuz ?

913 kesti ya :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar karın ağrısı çekmek yerine IYZICO %10 Cashback falan verdiği herhangi siteden 1K'ya VXE R1 falan almak daha mantıklı değil mi?
Bu mouse çok ultra fark mı yaratıyor?
8k Hertz hocam, ayrıca vxe r1'de 3395SE var diye biliyorum ve evet fark yaratıyor

bu hangi model 159 mu 159p mi 159 promu detaylı yazmıyor
altta yazıyormuş pardon

Böyle asalak bir mouse görmedim. dongle'a neden usb uzatıcı bağlayınca algılamaz ki? Zaten kendi kablosu arada bir temassızlık yapıyor. masaya uzanmıyor diye usb uzatıcı aldım çalışmıyor gitti 150tl

apexini kullanıyorum 8k olayı tamamen saçmalık onun için alıcaksanız almayın oyunlarda 1k max 3k kullanıyorsunuz malzeme kalitesi olarak ortalama plastik hissiyatı var bunlar dışında mükemmel bir mouse şarjı uzun süre gidiyor bir mouseda ne ararsanız var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,046
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri