Silah Ruhsatı Nasıl Alınır?

En son 14 lira diye hatırlıyorum. 16-18e çıkmış olabilir 9mm. Bazen polis memurları istihkakından satıyor. Tanıdık varsa çok az uygun fiyatla alabilirsin.
Zam gelmiş baya, en son çocukken amcamın vardı silahı markası ne bilmiyom ama glock gibiydi sanki.

Zam gelmiş baya, en son çocukken amcamın vardı silahı markası ne bilmiyom ama glock gibiydi sanki.
Kral zaten max evde saklama ruhsatı alırsın. Onu alacağına karaborsadan al bi tane evde dursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayatında kaç kere üstün arandı sanki

Sarsılmazların tabancaları çok sıkıntılı. Hafif makinelilerini ve tüfeklerini emniyet güçleri kullanıyor iyi ama halka satılan tabancaları dandik. Türk malı alınacaksa Canik öneririm, ABD’de bile kullanan polisler var çok sağlam. Benim kullanmak istediğim bir tabanca var merak ediyorum p226yı. Ama almayı düşünmüyorum artık. JW4 TTI Pit Viper da kullanmak isterim de o hayal 😀 nerede bulacam Türkiyede. Klon airsoftunu bile 18.000 liradan satıyorlar.
Hocam Stoeger nasıl genel olarak

Hocam Stoeger nasıl genel olarak
Hocam hiç kullanmadım çevremde de yok o nedenle bilmiyorum. Berettanın yan firmasıydı sanırım. Beretta gibi üretiliyorsa iyidir. Sürgü sistemleri yağ gibi beretta 92fslerin. Cz75b kullandım bir süre ona göre beretta oyuncak tabanca gibi (iyi anlamda) rahattı. Ama daha önceden nerede okudum hatırlamıyorum şarjörleri tırt geliyormuş millet farklı marka şarjör satın almış o yüzden.

Geri