Bildiğiniz güzel parfüm marka önerisi ?

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
Arkadaslar bildiğiniz erkek için güzel hafif bi parfüm öneriniz varmı.Fazla pahalı olmasa güzel olur.
Parfüm seçerken neye dikkat etmeliyiz

1749980396192.webp

Kullanıyorum gayet güzel tamponum hoş kokuyor

Nasıl bi koku istiyosun tatlı , meyveli , odunsu , baharatlı ?

Arkadaslar bildiğiniz erkek için güzel hafif bi parfüm öneriniz varmı.Fazla pahalı olmasa güzel olur.
Parfüm seçerken neye dikkat etmeliyiz
Chipper Feel önerebilirim kokusu gayet hoş ve çok ağır bir parfüm değil. Kalıcılığı ilk 3 saat aşırı şekilde belirginken 10. saate kadar kalabiliyor. Afrodizyak etkili diye ***** saçma bir pazarlamayla satılması dışında hoş bir ürün.

Davidoff cool waterın doldurması bargelloda hangi koda denk geliyor bilmiyorum ama ondan alabilirsin.

Bargello nasıldır kalıcılığı 3-4 saat yoğun olsa yeter
Ben parfümü kıyafetin üstüne sıkarım o nedenle ortalama 8 saat gidiyor. Tene sadece deodorant sıkarım. Kıyafete değil tene sıkarsan 4 saat gider gitmez hangi edt parfüm olursa olsun.

Ben sabit parfüm kullanmıyorum mevsime göre değiştiriyorum. Davidoff cool water yaz için çok iyi parfüm. Kışın odunsu baharatlı, baharda çiçeksi/meyvemsi yazın da fresh. Bence böyle olması lazım çünkü mevsim şartları koku algısını etkiliyor.

Ben parfümü kıyafetin üstüne sıkarım o nedenle ortalama 8 saat gidiyor. Tene sadece deodorant sıkarım. Kıyafete değil tene sıkarsan 4 saat gider gitmez hangi edt parfüm olursa olsun.

Ben sabit parfüm kullanmıyorum mevsime göre değiştiriyorum. Davidoff cool water yaz için çok iyi parfüm. Kışın odunsu baharatlı, baharda çiçeksi/meyvemsi yazın da fresh. Bence böyle olması lazım çünkü mevsim şartları koku algısını etkiliyor.
Bencede sıcak ve soğuk hava şeklinde en az ikiye ayır yazın çok bayıyor bunaltabiliyor. Parfüm amacı dışına çıkıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Geri