Yardım Ajazz 159 apex dongle sorunu

Yiarz08

80+
Reaksiyon skoru
110
son zamanlarda bilgisayarı açtığım zaman dongle rgb ışıkları yanıyor ama ekranı gelmiyor ve mouse çalışmıyor usb yi söküp takınca çalışıyor başka portlara takmayı denedim ama sorun aynı devam ediyor normal kullanımda kopma da yapmıyor sadece bilgisayar ilk açıldığında oluyor yazılım güncel

son zamanlarda bilgisayarı açtığım zaman dongle rgb ışıkları yanıyor ama ekranı gelmiyor ve mouse çalışmıyor usb yi söküp takınca çalışıyor başka portlara takmayı denedim ama sorun aynı devam ediyor normal kullanımda kopma da yapmıyor sadece bilgisayar ilk açıldığında oluyor yazılım güncel
bendede aynj sahsen kronik sorun

Apex versiyonu sorunluymuş demek herkes konu açıyor yok mouse calismiyor falan diye kötü olmuş yazılım güncellemesi yapılabiliyor mu

Son sürüm hem mouse hem uygulama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün usbleri söktüm sadece mouse taktım şuanlık sorun yok gibi 3-5 kere yeniden başlattım
kronik olabilir o zaman artık apexlerde

Type c kablosunu ters çevirip takmayı dene , temassızlık yapabiliyor.

Geri