Hangi interneti seçmeliyim ?

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
1- millenicom- 110 tl-max 72 mbps
2-türknet- 95 tl- Max 50 mbps
(Kablonet altyapısı yok bulunduğum yerde)
Diğer büyük firmalarda fiyatlar uçuk ve interneti düşük veriyorlar. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden ?

1- millenicom- 110 TL-max 72 mbps
2-türknet- 95 TL- Max 50 mbps
Diğer büyük firmalarda fiyatlar uçuk ve interneti düşük veriyorlar. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden ?
Polat, ilk önce milleni.comda musteri hizmetleri var ayrica yuksek hiz veriyor
Turknette musteri hizmetleri yok ve ayrica dusuk hiz veriyor

Polat, ilk önce milleni.comda musteri hizmetleri var ayrica yuksek hiz veriyor
Turknette musteri hizmetleri yok ve ayrica dusuk hiz veriyor
Teşekkürler seyf :) diğer büyük firmalardan önerceğin varmı yoksa bunlar iyi midir ?

Vodafone kullanıyorsan 50MB'lik tarifesine geçebilirsin, ben 70TL ödüyorum normal fiyatı sanırım 85TL'di.
Buyurun.
2 firma arasında ise Türknet'in müşteri hizmetleri yok takmaları ise uzun sürebilir, diğer firma hakkında çok bilgim yok.

Teşekkürler seyf :) diğer büyük firmalardan önerceğin varmı yoksa bunlar iyi midir ?
Ben mematiyim sadece kılık değiştirdim
Ttnetten uzak dur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone kullanıyorsan 50MB'lik tarifesine geçebilirsin, ben 70TL ödüyorum normal fiyatı sanırım 85TL'di.
Buyurun.
2 firma arasında ise Türknet'in müşteri hizmetleri yok takmaları ise uzun sürebilir, diğer firma hakkında çok bilgim yok.
Vodafone çok sıkıntili her konuda

Buyurun.
Vodafone kullanmıyorum maalesef :( . Teşekkürler

Ttnetten uzak dur

Şuan ttnet kullanıyorum zaten değişicem taahütü bekliyorum

Ttnetten uzak dur

Sıkıntılı olsa da 50MB'lik interneti 70TL vermekten mutluyum, geçen modemim bozuldu ve 1 hafta boyunca modem getireceğiz dediler. Sinirlendim gittim kendim aldım taktım çalıştırdım, müşteri hizmetleri olarak kötüler bir süre sonra aynı şeyleri diyorlar.

1- millenicom- 110 TL-max 72 mbps
2-türknet- 95 TL- Max 50 mbps
millenicom kullanıyoruz internet hızı söylendiği gibi veriyor ancak son 2 haftadır internet yok evde onun dışında pingim yüksek oluyor ancak bunu modemimizin adls olmasına aktif şekilde 5 kullanıcısı olduğuna ve modemin eski olmasına veriyorum şu an biz de 2 haftadır net olmaması yüzünden başka bir sağlayacı bakıyoruz eğer hatalarını telafi ederler ise 85 tllik olna fiber nete geçeceğiz

Millenicom öneririm hocam ben fiber 35 mbps olan paketini kullanıyorum. bu konuya da göz atabilirsiniz dilerseniz.

keşke kablonet olaydı ama yoksa millenicom turknet almayın ayın yarısında net olmuyr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri