Yazlık için PC ekipmanlar dahil , 10-20 bin arası bütçe ama oyunları rahatlıkla kaldırsın

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
10000
yazlık için bilgisayar toplamam lazım düşük bütçeli 10 bin 20 bin arası bir bilgisayar ama oyunları rahatlıkla kaldırsın masaüstü olsun öyle cyberpunk gibi çok yüksek sistem gerektiren oyunlar oynamıyorum

yazlık için bilgisayar toplamam lazım düşük bütçeli 10 bin 20 bin arası bir bilgisayar ama oyunları rahatlıkla kaldırsın masaüstü olsun öyle cyberpunk gibi çok yüksek sistem gerektiren oyunlar oynamıyorum
3060 lı sistem yeterli olur hocam onlara bakın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ketçap mayonezde olsun mu
yav kardeşim buraya yazıyorsan konuyla ilgili yazman gerekiyor öyle boş boş dalga geçip durma vasıfsız

3060 lı sistem yeterli olur hocam onlara bakın bence

yav kardeşim buraya yazıyorsan konuyla ilgili yazman gerekiyor öyle boş boş dalga geçip durma
kardeşim toplama istiyorum hazır pc istemiyorum

Rx 7600 lu bir sistem bakabilirsin arada 17-18 bine falan düşüyor

nasıl oyunlar fps mi hikayeli mi? Fps ise sıfır toplanır ama hikayeli + yüksek grafik biraz zor.

0 kendim toplayacağım
Rx7600 lü bişey toplayabilirsin ama yinede hazır sistem olan rx 7600 ün fiyatını geçer niçin hazır sistem almak istemiyorsunuz karınız çok yüksek olur aslında

nasıl oyunlar fps mi hikayeli mi? Fps ise sıfır toplanır ama hikayeli + yüksek grafik biraz zor.
Fpsler bu devirde hikayelerden çok zorluyo sistemleri csde sabit 180 fps alamıyorum mesela rx 7700xt r5 5600 ile
İ5 13400f rtx 4060 ti li kasam vardı onlada alamıyordum

hikayeli oynamıyorum çok elimde hikayeli olarak sadece spiderman var

Rx7600 lü bişey toplayabilirsin ama yinede hazır sistem olan rx 7600 ün fiyatını geçer niçin hazır sistem almak istemiyorsunuz karınız çok yüksek olur aslında

Fpsler bu devirde hikayelerden çok zorluyo sistemleri csde sabit 180 fps alamıyorum mesela rx 7700xt r5 5600 ile
İ5 13400f rtx 4060 ti li kasam vardı onlada alamıyordum
hocam ekipmanda alıcam o yüzden

hikayeli oynamıyorum çok elimde hikayeli olarak sadece spiderman var

hocam ekipmanda alıcam o yüzden
Ekipmanda alacaksanız bu işin altından sıfırda çıkamazsınız hocam hazır sistemlerin olayı zaten toplamalardan ucuz olması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,575
Üyeler
185,285
Son üye
mustafauludag
Geri