1453Osmanlı
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Valorant cs cod gibi fps oyunları oynamayı düşünüyorum arada bi hikaye oy'unu oynarım belki buna göre f/p pc varmı ( kaliteli olsun malzemeler)
Kral bütçe yok sanırımValorant cs cod gibi fps oyunları oynamayı düşünüyorum arada bi hikaye oy'unu oynarım belki buna göre f/p pc varmı ( kaliteli olsun malzemeler)
Belirli değilKral bütçe yok sanırım![]()
Net bir şey söyleyememKral bütçe yok sanırım![]()
Tahmini kaç kral sana şimdi 5070ti li sistem atsam fazla falan diyeceksinBelirli değil
İstiyorsan bi rakam söylerim tabiKral bütçe yok sanırım![]()
İstemiyorsan söyleme bana hava hoşİstiyorsan bi rakam söylerim tabi
50-70 arası ( kasa) monitör ekipman ayrıTahmini kaç kral sana şimdi 5070ti li sistem atsam fazla falan diyeceksin
Valorant cs cod gibi fps oyunları oynamayı düşünüyorum arada bi hikaye oy'unu oynarım belki buna göre f/p pc varmı ( kaliteli olsun malzemeler)
Bumu yoksa https://www.incehesap.com/genesis-u...88708,2257805,2257937,2257982,2353490,2378428 bumuİşlemciyi daha sağlam seçtim fps oyunu istiyorsun diye.![]()
Thunder Nova | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | ASUS RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Benim attığım hocam senin attığındaki fan yetmez o işlemciye. Bu arada anakartıda b650 veya b850 yapsan süper olur
B850 varmıdır ya ordaBenim attığım hocam senin attığındaki fan yetmez o işlemciye. Bu arada anakartıda b650 veya b850 yapsan süper olur
Fan olarak hangisini seçeyimBenim attığım hocam senin attığındaki fan yetmez o işlemciye. Bu arada anakartıda b650 veya b850 yapsan süper olur
Max b650 varBenim attığım hocam senin attığındaki fan yetmez o işlemciye. Bu arada anakartıda b650 veya b850 yapsan süper olur
Bide işlemciyi yükseltmeye değer miBenim attığım hocam senin attığındaki fan yetmez o işlemciye. Bu arada anakartıda b650 veya b850 yapsan süper olur
Kral eğer fps oyununu çok oynuyorsan bile 7500f sana yeter normalde. İleride 360hz veya üstüne geçerim diyosan şimdiden ona göre al sistemi veya suan 360hz monitörün var ise. Yoksa 7500f alıp bu paraya ekran kartını daha yüksek alırsın mantıklı olan oB850 varmıdır ya orda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fan olarak hangisini seçeyim
Max b650 var
Bide işlemciyi yükseltmeye değer mi
Şuan hiçbir parça yok elimdeKral eğer fps oyununu çok oynuyorsan bile 7500f sana yeter normalde. İleride 360hz veya üstüne geçerim diyosan şimdiden ona göre al sistemi veya suan 360hz monitörün var ise. Yoksa 7500f alıp bu paraya ekran kartını daha yüksek alırsın mantıklı olan o
İlerde 360 hz geçerim herhaldeKral eğer fps oyununu çok oynuyorsan bile 7500f sana yeter normalde. İleride 360hz veya üstüne geçerim diyosan şimdiden ona göre al sistemi veya suan 360hz monitörün var ise. Yoksa 7500f alıp bu paraya ekran kartını daha yüksek alırsın mantıklı olan o
Ben topladımmı birkaç sene yenileyememKral eğer fps oyununu çok oynuyorsan bile 7500f sana yeter normalde. İleride 360hz veya üstüne geçerim diyosan şimdiden ona göre al sistemi veya suan 360hz monitörün var ise. Yoksa 7500f alıp bu paraya ekran kartını daha yüksek alırsın mantıklı olan o