TavafEdenAdam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 148
İ5 4210m 2.90ghz'de çalışıyor
4gb ram var
Sizce valorant kaldırır mı
4gb ram var
Bu ramle zor kaldırır tahminimce ekran kartı da yok açar ama sadece açar oynatmazİ5 4210m 2.90ghz'de çalışıyor
4gb ram var
Acıyor zatende ekranda yirtilmalar görünce kapattım çözünürlüğü falan düşsem 30fps 45 falan olmaz miBu ramle zor kaldırır tahminimce ekran kartı da yok açar ama sadece açar oynatmaz
bence sabit 60fps vermeden oyun oynanmaz siz en iyisi 4gb ram daha takın laptopa max 200 lira tutar böylece dropsuz bir deneyim yaşayabilirsinizAcıyor zatende ekranda yirtilmalar görünce kapattım çözünürlüğü falan düşsem 30fps 45 falan olmaz mi
HP Laptop ram takma yeri var mıdır, arkasini nasıl açacağımbence sabit 60fps vermeden oyun oynanmaz siz en iyisi 4gb ram daha takın laptopa max 200 lira tutar böylece dropsuz bir deneyim yaşayabilirsiniz
aynı işlemci 6gb ram geforce 820m ekran kartıyla düşük grafik 45 60 fps alıyordum haritaya göreİ5 4210m 2.90ghz'de çalışıyor
4gb ram var
eski sistemimde gt730 i54460 8gb ram vardı. Valorant kasım kasım kasıyodu. Oynanmaz.İ5 4210m 2.90ghz'de çalışıyor
4gb ram var
Laptopun arkasını foto olarak atabilir misiniz modeli görmek bâbındaHP Laptop ram takma yeri var mıdır, arkasini nasıl açacağım
valonun tadı o zaman güzeldi bro benim için şimdi en son vaorant ne zaman oynadım düzgünce, hatırlamıyorum bileeski sistemimde gt730 i54460 8gb ram vardı. Valorant kasım kasım kasıyodu. Oynanmaz.
5 dakika sonra atayım hocamLaptopun arkasını foto olarak atabilir misiniz modeli görmek bâbında
Valonun prime dönemi benim tam LGS yılıma denk geldi. O zaman oynayamadım. Ondan önce de günde 1 saat oynayabiliyordum sadece. İnanılmaz bir keyfi vardı. Şimdi açıp 5-6 saat oynuyorum bana mısın demiyor. O dönemi çok özlüyorum. Ayrıca o zaman valonun kitlesi de çok güzeldi herkes efendi efendi oyununu oynayıp gidiyodu. Şimdi birine mal desen maçı trollemeye başlıyor.valonun tadı o zaman güzeldi bro benim için şimdi en son vaorant ne zaman oynadım düzgünce, hatırlamıyorum bile
o bahsettiğim laptopla 10 saat reko oynadığım zamanları hatırlıyorum alev atıyordu laptop ama banamısın demiyorduValonun prime dönemi benim tam LGS yılıma denk geldi. O zaman oynayamadım. Ondan önce de günde 1 saat oynayabiliyordum sadece. İnanılmaz bir keyfi vardı. Şimdi açıp 5-6 saat oynuyorum bana mısın demiyor. O dönemi çok özlüyorum. Ayrıca o zaman valonun kitlesi de çok güzeldi herkes efendi efendi oyununu oynayıp gidiyodu. Şimdi birine mal desen maçı trollemeye başlıyor.