resolvedati
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Bu şekilde mesaj alan oldu mu?
Hayatım boyunca ilk defa yurt dışından kargo alıyorum. Bekleyen ürünler sadece o sebeple beklemiyor.Evet arkadaşlar benim Kargom Yanwen ile geliyor gümrükten sorunsuz geçti şuanda kargo teslim alma aşamasında herhangi bir vergi çıkmadı vergi olayını size kısaca özetliyim.
Şuanda ek vergisiz alım 30€ Euro yani 35.5 $ dolar yapıyor 35.5 dolar üstü vergi ödersiniz kişilerin vergisiz ürün almak hakki aylık olarak sınırlıdır şuanda max 3 ürün diye biliyorum (Araştırma yapınız) eğer bu ürünleri ve aylık limiti aşarsanız hani 3 4 ürün alıyorsunuz ya her türlü vergi çıkıyor bekleyen ürünlerde aylık hakkınızın dolmasından kaynaklanıyor tecrübe ile sabittir denenmiştir bilginiz olsun.
scam bu tıklama bile linke bak AYBOIUHDGOSJNNPMKLAĞSÖŞGÇ
pazarlık yap %60 iade etsinlerArkadaşlar klavyemin ekranı bozulduğu için 4 gündür destekle çözüm arıyoruz en son şöyle bir karara bağlandı ne yapmalıyım
Senin yaşadığın problem için üzgünüz. Sorunu çözmek adına iki seçenek sunuyoruz:
1-Mevcut klavyeyi sende bırakıp, ödediğin ücretin %20’sini iade edebiliriz.
2-Ya da sana yeni bir klavye gönderebiliriz. Ama son dönemde Türkiye gümrüğündeki sıkı kurallar nedeniyle, bu yeni ürünü büyük ihtimalle Yanwen kargo firması ile göndermek zorunda kalacağız.
Eğer ikinci seçeneği (yeni klavye gönderimini) tercih edersen, şu işlemi yapmanı istiyoruz. Elindeki mevcut klavyeyi imha etmeni (yani kullanılmaz hâle getirmeni) ve bunun videosunu bize göndermeni. Bunu istememizin nedeni de şu. İade edilmeyen ya da arızalı ürünlerin ikinci el veya sahte ürün pazarına düşmesini önlemek.
ai ile bişiler yapabilirim belki de bi cevap verseler mail'e örnek video da istedim de yollamazlar onu herhaldeCakmakla yakıyor gibi yapip arkasina patlama editini eklesen olur mu acaba
zaten 30 dolar verdim parası önemli değil de yenisini yollarlarsa vergiyle falan uğraşmak istemiyorum bi de o var %30'mu ödüyorduk ben ödemediğim için ödeyenler ne kadar ödedi takip de etmedimpazarlık yap %60 iade etsinler
Bu arada son zamanlarda klavye harici ptt ile ürün aldın mı almadıysan büyük ihtimal yakın zamanda klavye ptt ile gelebilir. Geçen kargom vardı PTT'den banada aynı mesaj geldi sistemden sızıyor sonra kandırmak için sms atıyorlar.
Bana niye böyle böyle mailler gelmiyo benimki de tr gümrükte bekliyo.Ne diyonuz bu işe?
Alıntıyı görüntüle
bence tr gümrükte olması daha iyi ben gümrükten geri gönderceklerini düşünmüyorum geçirirler herhalde daha çinde olan kargolar için bu postayı atıyorlar.Bana niye böyle böyle mailler gelmiyo benimki de tr gümrükte bekliyo.