8K Wireless Kulaklık önerisi

Yani hangisini alayım hocam :D
iyasada herkesin merak ettiği çoğu kulaklığı uzun süre deneyimledim ve kendi tecrübelerimi size aktarmak istiyorum.Bu detaylı bir anlatım olmayacak önemli noktalarına değineceğim detaylarını yönelteceğiniz sorular ile ivedilikle cevaplarım.

Razer Barracuda X
Son sesi az,konforu ses kalitesi mikrofonu üzmez ama en büyük sorunu plastik eklem parçaları kafadayken çat çut tak tuk ses yapıyor.Yoğun bir trim sesi var

Razer Barracuda
Barracuda x ile arasında ciddi performans farkı var ve aynı plastik sorunu devam ediyor.1 hafta içinde bu sebepten dolayı sattım.(Kronik plastik sorunu olduğu aşikar çoğu kişinin plastiği çatlak tarzı kırılmış.Barracuda serisinin önünden bile geçmeyin.

G733
Kulaklık çok hafif malzeme kalitesi full plastik ama razer gibi plastik eklem parçalarında trim sesi sorunu yok.Ses kalitesi güzel mikrofon kalitesi çokta iyi değil.

Cloud 3 Wireless
Yazılımı diğerlerine göre biraz noksan ama çok fazla eksi yazacak bir durumu yok.Çok övülecek ve gömülecek bir özellikte aklıma gelmedi.İyi bir kulaklık.

Hs80
3 saat içinde iade ettiğim kulaklıktır,teknik verisi hakkında gram yorum yapamam ama felaket ağır ve konforsuz bir kulaklık.ağırlık dağılımı sanırım kötü gün içinde hemen iade ettim.

G735
Tasarımı ve özellikleri mutlu etti ama çoğu kafa yapısına uymuyor.Biraz reddit araştırması yaptım ve çoğu kişi bu durumdan bahsetmiş zaten çok çok sevilen bir model olmadı.

Arctis Nova 7
Beni bu listede en mutlu eden kulaklık.Mükemmel bir yazılımı var,doğru eq ayarları ile kulaklığa stage 3 yazılım atıyor gibi oluyorsunuz.Bluetooth özelliği benim çok işime yaradı dışarıda da fazlasıyla kullandım.Hafif denebilecek bir kulaklık değil ama ağırlık dağıtımı üzerine iyi çalışılmış hs80 ile mukayese bile etmem.

Arctis Nova Pro Wireless
Nova 7 nin ağa babası.Fiyatı biraz pahalı,oyuncu kulaklığı olarak kullandığım en pahalı model tek sorunu biraz terletiyor.Kışın bile terliyordum.
Ben olsam Ss alırdım

Mediamarkttan Ccloud III alırken, bununla arasında kalmıştım. Cloud III, Deri padler yüzünden ses yalıtımı açısından daha iyi olabilir. Çünkü bu HS80 Kumaş. Fakat kafa bandı olarak HS80 daha rahattır, yanlış hatırlamıyorsam otomatik ayarlanıyordu. Alıp deneyin, beğenmezseniz iade edebilirsiniz.

Evet biliyorum, kablosuz teknolojileri çok gelişti ama ben kablolu kadar az gecikme verebileceklerini düşünmüyorum, fps oyunlarını e-spor gibi seviyelerde oynuyorsanız, kablolu öneririm.
E-Spor raddesinde olmasa da gayet iyi oynuyorum lakin Cloud III konfor olarak iyi olsa da performans açısından sınıfta kalmış bir kulaklık şahsımca bide HS80 MAX alıp deneyin beğenmezseniz iade edersiniz dediniz ama kulaklık hijyen ürünü iade edilmemesi gerekmiyor mu hocam?
bende arctis 7+x var kulaklığın ses kalitesi ve mikrofon kalitesi eq ayarlarını yapınca muazzam bişey oluyor okadarda zor bir şey değil zaten hazır ayarlar var ve aşırı rahat bir kulaklık hiç sıkıntı çekmedim sadece mikrofon içerde olunca cızırtı yapıyor boşta olduğunda yapıyor dipses 0 zaten arkada bir ses oldumu cızırtı gidiyor
Direk Nova 7'mi alayım hocam?

bende arctis 7+x var kulaklığın ses kalitesi ve mikrofon kalitesi eq ayarlarını yapınca muazzam bişey oluyor okadarda zor bir şey değil zaten hazır ayarlar var ve aşırı rahat bir kulaklık hiç sıkıntı çekmedim sadece mikrofon içerde olunca cızırtı yapıyor boşta olduğunda yapıyor dipses 0 zaten arkada bir ses oldumu cızırtı gidiyor
Nova 7 nin eq su kesinlikle kurcalanmalı stage 3 yemiş araba gibi bayağı fark ediyor

Nova 7 nin eq su kesinlikle kurcalanmalı stage 3 yemiş araba gibi bayağı fark ediyor
Ben daha önce hiç EQ ayarı yapmadım alırsam eğer nasıl yapacağım? Neye göre yapacağım?

Ben daha önce hiç EQ ayarı yapmadım alırsam eğer nasıl yapacağım? Neye göre yapacağım?
Kurcalaycaksın.Rehber videolarıda vardır.Ek olarak cloud 3 wireless ve nova 7 arasında çok ses farkı yok.Sen büyük ihtimal cloud 3 e ayar çekmedin.

Kurcalaycaksın.Rehber videolarıda vardır.Ek olarak cloud 3 wireless ve nova 7 arasında çok ses farkı yok.Sen büyük ihtimal cloud 3 e ayar çekmedin.
Çektim hatta bir çok ayar denedim lakin performansı o kadar iyi değil konforlu bir kulaklık ama mikrofon ve ses kasma da sınıfta kalan bir kulaklık.

Çektim hatta bir çok ayar denedim lakin performansı o kadar iyi değil konforlu bir kulaklık ama mikrofon ve ses kasma da sınıfta kalan bir kulaklık.
Hm o zaman nova 7 alma aralarında bariz bir fark göremedim ben.

millete esporcu mu olcan diyen lavuk yazmamis sanslisiniz hocam

Reenkarnasyon olsa dünyaya yeniden gelsem en son alacağım cihaz ürün hs80 olur.G733 e bir göz at istersen
G733 sıfır olarak satın aldım 5.günde kulaklığın sağ tarafında ses gitti garantiye gönderdim yapıldı ve sattım hocam :D

G733 sıfır olarak satın aldım 5.günde kulaklığın sağ tarafında ses gitti garantiye gönderdim yapıldı ve sattım hocam :D
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,613408677.html

Yukarıda ki kulaklığı bi ara Xantares kullanıyordu, uzun süre de kullanmıştı diye hatırlıyorum.

Logitech G231 kullanıyordum ben de, düşerken tuttum diye kırıldı. Çok kötüydü malzeme kalitesi, mikrofonu falan.

Logitech'in bu serisi e-spor gibi taraflar için.

Geri