🔥İndirim Xiaomi 212w hypercharge power bank 25000Mah 3849TL

diger bu fiyat segmentindeki urunlerde bu kadar cok sarj protokolu destegi yok

bu kadar büyük powerbank i ilk kez görüyorum bu arkadaşta da reklam çıkıyor mu

bu kadar büyük powerbank i ilk kez görüyorum bu arkadaşta da reklam çıkıyor mu
1751424267995.webp

Bu arkadasda cikmiyor @Abdullah Hacıgül De Kullanmisti Test Icin Sanirim Sadece Kendi Uygulamalarinda Mevcut Reklam Olayi Sistem Icerisinde Oyle Bir Durum Yok

Alıntıyı görüntüle
Bu arkadasda cikmiyor @Abdullah Hacıgül De Kullanmisti Test Icin Sanirim Sadece Kendi Uygulamalarinda Mevcut Reklam Olayi Sistem Icerisinde Oyle Bir Durum Yok
yani samsung telefon kullanmıstım yıllar önce spotify falan kullanmama gerek kalmadan telefona müzik indirip dinlemek isterim tatlı bir kedim vardır çektiğim videolarını izlemek isterim diğer videoya geçerken reklam izlemek izlemem açıkcası :D o yüzden bu elimde ki arkadaşın miladı dolsun sırada ki samsung olacak yüksek ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani samsung telefon kullanmıstım yıllar önce spotify falan kullanmama gerek kalmadan telefona müzik indirip dinlemek isterim tatlı bir kedim vardır çektiğim videolarını izlemek isterim diğer videoya geçerken reklam izlemek izlemem açıkcası :D o yüzden bu elimde ki arkadaşın miladı dolsun sırada ki samsung olacak yüksek ihtimalle
bana gelip de ayarlardan 2 dk kapatamıyorsunuz diye tantana yapıcak modellere sesleniyorum ''ben basit bir adamım muzu soyarım ve muzu yerim'' 2dk değil 2 saniye olsun göstermicek bana reklamı tinder da gezmiyoruz

Bu işin sonu nereye varacak birkaç yıla telefonlara hızlı şarj diye 5 10 dk şarj edecek hale gelicez .
Yedek laptop adaptörü gibi bir şey mered priz derdine son :ROFLMAO:

Bu işin sonu nereye varacak birkaç yıla telefonlara hızlı şarj diye 5 10 dk şarj edecek hale gelicez .
Yedek laptop adaptörü gibi bir şey mered priz derdine son :ROFLMAO:
bide bunun 40 binlik versiyonu var farkli markada o 8 bin tl o aslinda laptop adaptorune esdeger

bana gelip de ayarlardan 2 dk kapatamıyorsunuz diye tantana yapıcak modellere sesleniyorum ''ben basit bir adamım muzu soyarım ve muzu yerim'' 2dk değil 2 saniye olsun göstermicek bana reklamı tinder da gezmiyoruz
telefonu kullanmayip laf edenlerdensin basarilar dostum s24u dan xiaomi 14u ya ordanda 15u ya sana samsung ile basarilar cunku samsung ileriye gitmiyor bluetooth kaldirsin kaleminden kamerada geri olsun sana gerek yok oyle seylere duz adamsan anlamazsin s24u da grainy screen problemi vardi bu kronik bir problem ve butun telefonlarda vardi samsung bu konuda bu normal vs diyip duzeltme yapmadi bu saatten sonra samsung almam ulkede oneplus ve vivo guzel is cikarsa hepsine bedel suanda 9 yildir kullandigim oneplus 3t var ve halen calisiyor aktif sekilde

Bu samsungdaki problem film grain efekti olan butun filmlerde sorun yaratiyordu karanlikta film izlerken ekran pixel pixel oluyordu bunun konusma yeri burasi degil indirimli urun paylastik sen amaci disinda kullaniyorsun
Resminide ekleyeyim baska bisi demeyecegim

1751426185262.webp

bak bu da instagram sabahki goruntu aksamki goruntu
1751426221269.webp

cekis kalitesi ile alakasi yok

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: H061
140W'lık yüksek güç çıkışını yalnızca ısınana kadar (10 dakika) verebiliyormuş, sonrasında 62W'a düşmüş;

Ayrıca üreticinin belirttiği 25.000 mAh değerini sağlamıyormuş, yaklaşık %79 ila %86. 19.649 mAh ile 21.599 mAh arasında bir kapasiteye denk. Ne kadar doğrudur bilinmez.

Son düzenleme:
*Uçak yolculuğuna uygundur: Bu ürün, nominal kapasitesi 14.000 mAh (5 V/6 A) ve pil gücü 90,8 Wh olan beş adet 5.000 mAh pil hücresine sahiptir.

Diyor 25 bin mah falan değil başlığı düzeltin bence.

iphone 13 pro, ipad ve macbook air m2 şarjı nasıl olur acaba

Geri