unlost bi hikayede hepsi satıldı vs demişti montaj durumu varsa artık kaç kişi yapıyorsa montajı uzuyor süreç bence bundan taksitle işi olduğunu sanmıyorumUnlostun son videosundaki sistemlerden alan benim gibi mağdur olan var mı.Ürün tam 11 gündür kargoya verilmedi.Arıyorum ürün ne durumda diye ürün üretiliyor diyor adam.Sırf peşin fiyatına 6 taksit diye aldık mağdur olduk.
Montajı ve kargoyu 1 kişi yapıyor video yayınlandıktan sonra 2.30 saat sonra sipariş verdim hala ses seda yokunlost bi hikayede hepsi satıldı vs demişti montaj durumu varsa artık kaç kişi yapıyorsa montajı uzuyor süreç bence bundan taksitle işi olduğunu sanmıyorum
sırayla yaptıklarına inanmıyorum vallaMontajı ve kargoyu 1 kişi yapıyor video yayınlandıktan sonra 2.30 saat sonra sipariş verdim hala ses seda yok
sırayla yaptıklarına inanmıyorum valla
Üretiyorsa 1 bardak soğuk su iç geçmiş olsun ne diyeyim yaniMontajı ve kargoyu 1 kişi yapıyor video yayınlandıktan sonra 2.30 saat sonra sipariş verdim hala ses seda yok
Ara THH ye fln başvurMontajı ve kargoyu 1 kişi yapıyor video yayınlandıktan sonra 2.30 saat sonra sipariş verdim hala ses seda yok
Bizde beklıyorduk videodan sonrakı gün sipariş vermiştik, bugun öğlene doğru kargoya verilmiş sonunda, cuma gunu teslım edecek kargo şirketi.Unlostun son videosundaki sistemlerden alan benim gibi mağdur olan var mı.Ürün tam 11 gündür kargoya verilmedi.Arıyorum ürün ne durumda diye ürün üretiliyor diyor adam.Sırf peşin fiyatına 6 taksit diye aldık mağdur olduk.
Aynen benim de kargoya verildi.Bakalım bir sürpriz de şimdi yaşanmaz.Hangi kargo sizinkiBizde beklıyorduk videodan sonrakı gün sipariş vermiştik, bugun öğlene doğru kargoya verilmiş sonunda, cuma gunu teslım edecek kargo şirketi.
Aynen benim de kargoya verildi.Bakalım bir sürpriz de şimdi yaşanmaz.Hangi kargo sizinki