cinebench de 90 olurOlur tabii, 10 derece ısınsa nolur 70 se 80 olur 60 sa 70
Cinebench mi oynuyosun orda benim de 90-95 oluyor 7800X3D.cinebench de 90 olur
sadece oyun mu oynanıyorCinebench mi oynuyosun orda benim de 90-95 oluyor 7800X3D
O zaman 90 derece olmasında bir sorun yok sogutabildiğin kadar bas işte 90 derece işlemciyi öldürecek bir ısı değilsadece oyun mu oynanıyor
galahad 2O zaman 90 derece olmasında bir sorun yok sogutabildiğin kadar bas işte 90 derece işlemciyi öldürecek bir ısı değil
Sogutucun ne bu arada?
Sıcaklıklar fazla bence bu arada stok durumda mı işlemci?galahad 2
evet sıcaklıklar normal expo açınca cıvıtıyorSıcaklıklar fazla bence bu arada stok durumda mı işlemci?
İşlemcinin frekansını falan kontrol et EXPO açınca bazı voltajlar artıyor olabilir manuel olarak da kısabilirsin bende 7800X3D var kıyas için az once bir denedim böyle durum bende 6000 CL30 EXPO açık + 1.32V SOC veriyorum 2066 FCLK ya yükselttim ona ragmen 90' a varmadı. Enermax Liqmaxflo 360 var bende 9800X3D daha az ısınan işlemci diye biliyorumevet sıcaklıklar normal expo açınca cıvıtıyor
renderda bundan daha fazla ısınıyor ve senin işlemciden benimki 30 40 watt daha fazla çekiyorİşlemcinin frekansını falan kontrol et EXPO açınca bazı voltajlar artıyor olabilir manuel olarak da kısabilirsin bende 7800X3D var kıyas için az once bir denedim böyle durum bende 6000 CL30 EXPO açık + 1.32V SOC veriyorum 2066 FCLK ya yükselttim ona ragmen 90' a varmadı. Enermax Liqmaxflo 360 var bende 9800X3D daha az ısınan işlemci diye biliyorum
Alıntıyı görüntüle
EXPO açık/Kapalı iken skorlar arasında ne kadar fark oluyor peki bende curve optimizer var ondan UV li gibirenderda bundan daha fazla ısınıyor ve senin işlemciden benimki 30 40 watt daha fazla çekiyor
bilmiyorum bunu önceden yapmıştımEXPO açık/Kapalı iken skorlar arasında ne kadar fark oluyor peki bende curve optimizer var ondan UV li gibi